- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Само мене ли ме потсеќа на онаа типката од Дупер групата што ја избркаа.
И Мартина Дупер е маченце.
Само мене ли ме потсеќа на онаа типката од Дупер групата што ја избркаа.
Го има Мајкл Корлеоне како злобен...Јас сакам каналов на YouTube да ви го препорачам, The Vile Eye. Предмет на анализа се негативците од попознатите филмови и серии.
Па таков беше. Пакосно, сурово човече опседнато со одмазда.Го има Мајкл Корлеоне како злобен...
Штом јас сум му дал 4/5, а не сум ич по црнобели филмови, значи филмов е стварно добар.Јас пак со руските, ама не можев, а да не го предложам филмов да го изгледате сите. Се мислев да го чувам за филм клуб, ама којзнае кога пак ќе ми дојде ред.
Снимен по вистинска случка за протести во 60-тите години во СССР, кога група на работници си ги бараат своите права во едно мало градче близу Црното море.
Многу добри кадри има, црно-белата снимка додава длабочина уште повеќе и го "оживува" тоа време.
@Zlatikevichius и @Shawn Spencer му имаат исто дадено 4-ка на летер, што значи не е случајност.
Нека оди во арапските земји или Пакистан каде што 100% емоционални и нерационални мажи одлучуваат.
Не очекував толку директен напад на мојата личностимам одбивност према романтични филмови
I spit on your graveДајте предлог филм со шума, куќа и хорор да е со тепање. Бара за вечер женава таков, ми вели прееска знајш каков ми се гледа, хорор со куќа, шума. Сите шо ги знаев мој ми се потрошија, од Еden Lake, до то со наци зомбињата Dead Snow, Descent и класиките. Арно пред да се оженам си цепев европска кинематографија