па со ПП30 е нај лесноAj da prasam kako moze da prefrlam pari preku Nlb klik na drug korisnik sto ima Nlb klik.Znaci i dvajcata se korisnici na ista banka...
Шифра 930, а во повикување на број не мораш ништо да пишувашДобро со ПП30 која шифра да ја изберам и во полето повикување на број(одобрување) што да ставам
Ако си помлад од 25 години оваа опција е бесплатна само треба да одбереш нов пакет за млади. Ако си над 25 се плаќа 70-80 ден месечно.За компјутер ти треба токен, за мобилен треба да се пријавиш у контакт центар дека сакаш да плаќаш преку апп и да почекаш некој ден да ти одобрат - се плаќа 80 ден месечно мислам
Nekoi banki naplatuvaat e-banking, nekoi ne.се плаќа 80 ден месечно мислам
Momentalno imas ponuda vo Komercijalna do 30.000 eur bez ziranti do 10 godini so kamata prvite 3 godini 4.7 posle 5.7 %Да прашам од која банка може да се земе најголема сума потрошувачки кредит без жирант?
Баш таа ја гледав. Фала.Nekoi banki naplatuvaat e-banking, nekoi ne.
Momentalno imas ponuda vo Komercijalna do 30.000 eur bez ziranti do 10 godini so kamata prvite 3 godini 4.7 posle 5.7 %
По среден.Дечки брзо прашање, кога земаш станбен кредит на пример и бараш 50000 евра, сеа нели во денари ги исплаќаат средствата, ме интересира по кој курс ги исплаќаат?
Дали е по тогашен среден курс спрема НБРМ, или по некојси безвезе курс од самата банка?