santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
И јас ја изгледав за еден денодлична серија изгледана во еден ден, препорака
![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И јас ја изгледав за еден денодлична серија изгледана во еден ден, препорака
![]()
оваа денес ке ја почнам, нз дали некој ја гледал досега али делува окИ јас ја изгледав за еден денМене глумата не ми смета, некако ми е типично скандинавска. Се сложувам дека е одлична.
Не ми влегла во кадар.. Јас сега ја довршувамоваа денес ке ја почнам, нз дали некој ја гледал досега али делува ок
Одлична е. Јас ја изгледав пред некој ден. Одличен спој на хорор и мистерија. Одлична глума на актерите.оваа денес ке ја почнам, нз дали некој ја гледал досега али делува ок
![]()
Не знам дали ја почна, јас вчера изгледав две епизоди. Сериозна серија. Многу добар кастинг, Броди маестрално глуми ама една од оние што треба да си со соодветно расположение за таков тип на серија.оваа денес ке ја почнам, нз дали некој ја гледал досега али делува ок
![]()
До 6 сум денес ке ја догледам, предобра Броди кине како што кажувашНе знам дали ја почна, јас вчера изгледав две епизоди. Сериозна серија. Многу добар кастинг, Броди маестрално глуми ама една од оние што треба да си со соодветно расположение за таков тип на серија.
Љубим му очни капак.
Квалитетот на серијата е дускутабилен, али тука мизерии е албиново и тие paćenici што го дигнале вештачки рејтингов на серијава.Љубим му очни капак.
Имам гледано од ова неколку епизоди пред 20 години, солидни беа, шо.