Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.363
Поени од реакции
84.587
Kaко и секој нормален, како што и многумина направија. Ама добро е, барем сега ќе знаеме дали пописот бил реален :icon_lol:
Мицковски изјави да сме се попишувале, зашто они ќе провереле на избори дали пописот бил реален. Тоа го кажа откако пред некој месец кажа дека пописот е наместен.

Сеа, после 19:30, чекам од ВМРО извештај за пописов.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.773
Поени од реакции
5.769
КИСЕЛА ВОДА.....Ѓеоргиевски 5600
Темелковски 2400
АЕРОДРОМ.. Тимчо 6540
Филиповски 4580
Отприлика, на преброени не знам колку проценти според вмро...

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.936
Али оскарот за најголеми дебили дефинитивно им припаѓа на сегашната гарнитура на Дпмне и Мицковски. Еј факинг фингерпринт воведоа и од нормален гласачки процес создадоа редици, гужви и проблеми на гласачките места. Цела опозиција се бори да има поголема излезност а власта би била по правило таа што би поставувала пречки за гласање, овој имбецилов заедно со Даштевски и тие авганистанските апарати за отпечаток за кои беа ПРЕДУПРЕДЕНИ дека не се во ред, ми го направија процесот за гласање кој ми траеше 10 минути, да ми трае повеќе од пола саат. Имбецили со тапија. Овој да дојде на власт, ќе се молиме Заев да се врати. Боже сачувај авганистански фингерпринти, каква дебилна опозиција уште не можам да си поверувам.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.363
Поени од реакции
84.587
КИСЕЛА ВОДА.....Ѓеоргиевски 5600
Темелковски 2400
АЕРОДРОМ.. Тимчо 6540
Филиповски 4580
Отприлика, на преброени не знам колку проценти според вмро...
Од која партија се тие Тимчо и Ѓеоргиевски?

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.333
Поени од реакции
4.636
Најде заев начин да ги одвраќа гласачите да гласаат

Член од
14 август 2006
Мислења
45.363
Поени од реакции
84.587
Али оскарот за најголеми дебили дефинитивно им припаѓа на сегашната гарнитура на Дпмне и Мицковски. Еј факинг фингерпринт воведоа и од нормален гласачки процес создадоа редици, гужви и проблеми на гласачките места. Цела опозиција се бори да има поголема излезност а власта би била по правило таа што би поставувала пречки за гласање, овој имбецилов заедно со Даштевски и тие авганистанските апарати за отпечаток за кои беа ПРЕДУПРЕДЕНИ дека не се во ред, ми го направија процесот за гласање кој ми траеше 10 минути, да ми трае повеќе од пола саат. Имбецили со тапија. Овој да дојде на власт, ќе се молиме Заев да се врати. Боже сачувај авганистански фингерпринти, каква дебилна опозиција уште не можам да си поверувам.
доста бре!!!

Тие фингертип машини се планот за проверка на пописот.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.773
Поени од реакции
5.769
Од која партија се тие Тимчо и Ѓеоргиевски?
Орце Ѓеоргиевски кандидат на вмро во Кисела Вода, а другиот Тимчо на вмро против Цанде на сдс во Аеродром

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Бутел,ако не последни,сигурно се предпоследни,избори каде ќе имаме крадоначалник, Македонец,то ес,граѓанин на нашата земја.
Можно е, ама мислам дека Велимир повторно ќе се кандидира. Генерално 4 години беше зафатен во албанските средини (па и си ја вработи својата снаа "Албанка"), тука доаѓаше само да го гледа Бутел во ракометната лига.

Искрено не гледам зошто толку голема еуфорија има за него. Најголемите проекти во оваа општина беа од град Скопје.

Внатрепартиските конфликти му го расклатија рејтингот за партиски реизбор, пред сѐ со Кочо циганот, ама ја понесе кандидатурата. Лично, не сум задоволен од него.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.363
Поени од реакции
84.587
му ги стисна Зеко белите бубрези, ќе ги рушел хидроцентралите :confused:
Да бе, сигурно.
После оноа предавничко вртење страна за пописот и целото тоа соучесништво...
Автоматски споено мислење:

Најде заев начин да ги одвраќа гласачите да гласаат
Заев најде начин Мицковски да ги одвраќа гласачите да гласаат.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Имаше некој Бошњак од Левица прес-конференција, ама зборуваше ко монолог на Дејан Лилиќ.
Многу океј дечко, го знам од натпревари на факс кај што сме учествувале. Така збори постојано, па и за временска прогноза кога праи муабет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom