Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Искрено сум разочаран од пропагандата на ДПМНЕ! Требаше да удрат посилно, од мерки и рестрикции, пандемија и горење на 14 луѓе! Овие рани се свежи и тука боли.

Потоа за животниот стандард, за општото ниво на цените, инфлацијата, странските инвестиции...треба Сдссм да си се вратат само на бастионот Струмица (па и Карпош). Куманово ќе го загубат. Да бидеме искрени, Сдссм не е партија за на власт. Дури и кога крадат, одма ги провалуваат. Ни за тоа не се способни!

Во Бутел очекувам, за жал, победа на Сдссм. Има двајца кандидати, така победник со сигурност ќе има во првиот круг. Се надевам дека мојата прогноза ќе биде погрешна.
Бутел,ако не последни,сигурно се предпоследни,избори каде ќе имаме крадоначалник, Македонец,то ес,граѓанин на нашата земја.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.601
ќути еј ја отворивте темава, сега раат може да појадеме гомна (како што рече членот во Дк) и онака само за тоа не бидува
Не треба ништо посебно да те бива, само треба да излезеш и да гласаш. Само тоа е доволно.

Член од
2 јули 2009
Мислења
302
Поени од реакции
164
излезноста е катастрофална за малите партии очекував над 60 посто
клиентелата и овците си ја завршија работата не очекувам нешто за помалите партии плус минус 5 градоначалници разлика помеѓу сдс и вмро и 50 до 60 градоначалници вкупно за нив и 80 посто во советот за нив дај боже да грешам ама се ми одат бројките натаму

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Абе гајле ми кој од овие колку освоиле. Кажете Левица како стојат, тоа беше битното на овие избори, да се добие трета партија.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Ау, каква театралност овој левичаров. Ко во театар да е.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.839
Оваа излезност покажува дека Дпмне ќе го обере бостанот.
Нема они така да го сфатат тоа. Една општина повеќе од минатите избори за Мицковски е победа.
Криво ми е само што фингерпринтот не ги реши поткупите и нерегуларностите. Толку надежи полагавме во тие апарати да ни го средат животот, оно кур.:icon_lol:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.369
Поени од реакции
18.499
Нема они така да го сфатат тоа. Една општина повеќе од минатите избори за Мицковски е победа.
Криво ми е само што фингерпринтот не ги реши поткупите и нерегуларностите. Толку надежи полагавме во тие апарати да ни го средат животот, оно кур.:icon_lol:
Тоа фингерпринтовите мислам дека им се уште еден бонус на сдс, ваква гужва на гласање немало никогаш. На раб бев да си отидам дома.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.839
Тоа фингерпринтовите мислам дека им се уште еден бонус на сдс, ваква гужва на гласање немало никогаш. На раб бев да си отидам дома.
Kaко и секој нормален, како што и многумина направија. Ама добро е, барем сега ќе знаеме дали пописот бил реален :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom