- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.443
- Поени од реакции
- 5.931
ќути еј ја отворивте темава, сега раат може да појадеме гомна (како што рече членот во Дк) и онака само за тоа не бидува
Бутел,ако не последни,сигурно се предпоследни,избори каде ќе имаме крадоначалник, Македонец,то ес,граѓанин на нашата земја.Искрено сум разочаран од пропагандата на ДПМНЕ! Требаше да удрат посилно, од мерки и рестрикции, пандемија и горење на 14 луѓе! Овие рани се свежи и тука боли.
Потоа за животниот стандард, за општото ниво на цените, инфлацијата, странските инвестиции...треба Сдссм да си се вратат само на бастионот Струмица (па и Карпош). Куманово ќе го загубат. Да бидеме искрени, Сдссм не е партија за на власт. Дури и кога крадат, одма ги провалуваат. Ни за тоа не се способни!
Во Бутел очекувам, за жал, победа на Сдссм. Има двајца кандидати, така победник со сигурност ќе има во првиот круг. Се надевам дека мојата прогноза ќе биде погрешна.
Не треба ништо посебно да те бива, само треба да излезеш и да гласаш. Само тоа е доволно.ќути еј ја отворивте темава, сега раат може да појадеме гомна (како што рече членот во Дк) и онака само за тоа не бидува
Баш обратно.Оваа излезност покажува дека Дпмне ќе го обере бостанот.
??Ау, каква драматика овој левичаров. Ко во театар да е.
Нема они така да го сфатат тоа. Една општина повеќе од минатите избори за Мицковски е победа.Оваа излезност покажува дека Дпмне ќе го обере бостанот.
Имаше некој Бошњак од Левица прес-конференција, ама зборуваше ко монолог на Дејан Лилиќ.
Тоа фингерпринтовите мислам дека им се уште еден бонус на сдс, ваква гужва на гласање немало никогаш. На раб бев да си отидам дома.Нема они така да го сфатат тоа. Една општина повеќе од минатите избори за Мицковски е победа.
Криво ми е само што фингерпринтот не ги реши поткупите и нерегуларностите. Толку надежи полагавме во тие апарати да ни го средат животот, оно кур.![]()
Нема веза, ќе иде на коктелчиња Мицко.Оваа излезност покажува дека Дпмне ќе го обере бостанот.
Kaко и секој нормален, како што и многумина направија. Ама добро е, барем сега ќе знаеме дали пописот бил реаленТоа фингерпринтовите мислам дека им се уште еден бонус на сдс, ваква гужва на гласање немало никогаш. На раб бев да си отидам дома.