A be koga sum rekol ja 1997 deka ke navivam za Lazio i deka nema NIKAD da navivam za drug tim ti ocigledno ne si znael sto e toa fudbal.Milan tvoj sto go kazuvas sea,(da ti se mocam vo timot)e edna najkurvinska ekipa sto UVEK se vadela vo 113-esetta minuta so penali ili neregularni golovi.ZARADI TOA JUVE GO PRATIJA VO VTORA LIGA ZNAES????!!!!!Ama zatoa sto Milan e obicna mafija na celo so pretsedatelot ne go pratija vo vtora liga,a Lazio zosto tie navivaci sto gi ima ke ja zapalea Italija,eve samo da ti kazam ja na tebe sto se pravis mnogu pameten.Ako si go gledal lani finaleto TOJ SUPER PIPO dade eden gol so UVO,sto i ne e golema majstorija ako realno gledas na rabotive.Ama zatoa sto ti obozavas da provociras,POLA MILAN E BIVSI IGRACI NA LAZIO BE!!!!!!TOA TREBA DA GO ZNAES i da ne tropas gluposti.
1.Кој требаше да иде во втора лига отиде таму за Јуве не ме занима ништо,дали е Милан мафија не си кадарен да пресудиш пошто нели не си судијата Фалконеsd
2.Супер Пипо каков гол даде исто не е твое да судиш јас сум човек што се раководи со факти а фактот е дека Супер Пипо со тој гол донесе Европска титула
3.Тоа што пола Милан е бившо Лацио треба да ти каже нешто за еволуцијата..како секој нормален човек што во развитокот тежнее кон подобро така и тие фудбалери на Лацио преминаа во поголем клуб и доживеаа зведени моменти кои ако останеа во Лацио ке ги гледаа на телевизија
Ја разбирам твојата напатеност од целава ситуација сепак не е секој ден кога имаме прилика на Телма да гледаме порнич во ударен термин