Мислев за последниов месец самоЗЗ ни за три животи нема да го има интелектуалното ниво ниту на Бранко ниту на Љубчо...
Многу скромно е ова со 10 гафови, јас пре би кажала во кариерата има 10 појавувања без гафови...
Бранко и Љупчо на дебати меѓу себе се обвинуваа дека "Потребно им е да пијат по флаша виски на ден и дека се трезнат со кокаин" и дека "Посетувале душевни болници и иделе по гатачки/бајачки" и дека "Се заклучувле по кабинети и кршеле мебел".Бранко има буквално 1 гаф, и тоа мислам дека не беше премиер туку на предизборна кампања. (во секој случај доста лошо).
Тоа на Љупчо не го гледам како никаков гаф или пак глупост, човекот си пишувал поезија, што има скандалозно у тоа да се сака да се лиже влажна пичка?
Е сеа не знам, но не верувам тоа да е дур бил премиер и не се сеќавам јавно да го изјавил некаде(поправи ме ако грешам).
Заев има едно 10 гафови и ужасни изјави, појавувања како сакаш наречи ги во последни месец дена. А според тие на Заев, овие на Љупчо и Бранко буквално се „пичкин дим“
Не зборам за нивните политики.Бранко и Љубчо интелектуалците. Ок.
Како ќе изолираш финансиски партиии и организации кои собираат чланарина и живеат од истата? Ти разбираш дека спотовите, флаерите, видеата се тоа се прави буквално на волонтерска база. Дека на пример сите оние видеа, емисии тоа се иде преку индивидуи кои си трошат свое време и го прават истото за џабе. Санкции ќе вовеле, немој не ме радуј. Се исплашија за куќите во Грчка,САД или банкарските сметки во Швајцарија. Санкции ќе имало заради Преспа.Ај сеа, влажни сништа на Миленко Неделковски да не коментираме тука. Преочигледно е како ке заврши приказната.
Никој нема да потегне никава тужба за Заев, партиите што отворено ќе одат против Преспа ќе бидат финансиски изолирани и под санкции.
Мое мислење е дека Апасиев ќе искочи глумец кој откако ќе се факторизира ќе легне на брашно па ќе го снема и ќе се појави за икс време кај Ефтов у емисија да плаче колку бил јак притисокот кон него. Ова АКО стане нешто повеќе од ова.
Дај боже да се заврши до сдс и вмро уште вчера. Не ми се свиѓа што се гради култ према Апасиев како и према било кој.Како ќе изолираш финансиски партиии и организации кои собираат чланарина и живеат од истата? Ти разбираш дека спотовите, флаерите, видеата се тоа се прави буквално на волонтерска база. Дека на пример сите оние видеа, емисии тоа се иде преку индивидуи кои си трошат свое време и го прават истото за џабе. Санкции ќе вовеле, немој не ме радуј. Се исплашија за куќите во Грчка,САД или банкарските сметки во Швајцарија. Санкции ќе имало заради Преспа.
А твоето мислење околу Апасиев е далеку повеќе влажен сон на Миленко Неделковски отколку моето. Впрочем и искрено смешна ми е таа илузија дека ако Апасиев ете го снема се ќе се врати на старо. Апасиев не е алфата а секако нема да биде ниту омегата. Завршено е со СДС и ДПНЕ. Ќе ви стане јасно после следниве избори кога 100+ советници ќе им останат без работа. Колачот полека пополека ќе се намалува од сите страни, а бродови во кои ќе можат да пребегаат ќе нема. Сами стаорицте помеѓу себе ќе си се изглодаат.
Зошто мислиш дека ќе се извини?
interesno, pred nekoj den sipoto so e na celo na mepso gi branese ovie trgovcive, deka ne bil krivi so se nasle u vakva situacijaБектеши: Џафери му се извини на Бислимоски за нападот
Го видов видеото и го осудувам настанот со физичкиот напад врз првиот човек на РКЕ, изјави денеска министерот за економија, Крешник Бектеши, при што информира дека се слушнал со Марко Бислимоски и дека напаѓачот му се извинил за настанот.- Значи вака, имав прилика да го гледам видеото и ги осудуfokus.mk
којзнае какво и дали е имало извинување ама во јавноста ќе се пласира дека е имало извинување.
Пласирано е дека има извинување од друго лице (во конкретниот пример, министерот), но очигледно е дека нема да има јавно извинување од самиот Џафери.Бектеши: Џафери му се извини на Бислимоски за нападот
Го видов видеото и го осудувам настанот со физичкиот напад врз првиот човек на РКЕ, изјави денеска министерот за економија, Крешник Бектеши, при што информира дека се слушнал со Марко Бислимоски и дека напаѓачот му се извинил за настанот.- Значи вака, имав прилика да го гледам видеото и ги осудуfokus.mk
којзнае какво и дали е имало извинување ама во јавноста ќе се пласира дека е имало извинување.
Секако тоа дека нема да му се извини туку ќе има некој објави дек се извиниил. Потомците на овие што се 20 години власт во Македонија се пораснети дека тие се главни , а и се главни. Неможе некој дебелко да ги кочи и да неможат да наплаќаат легален рекет преку тендери за да не прават проблеми на славомакедонските каури.Пласирано е дека има извинување од друго лице (во конкретниот пример, министерот), но очигледно е дека нема да има јавно извинување од самиот Џафери.