Сценариото е прекрасно напишано, модерна верзија на космогониско-есхатолошки мит, само по толкав build up, очекував да се развие во нешто многу појако од тоа што испадна на крај. Млако. Преодна оценка има, ама е далеку од WOOOW.
Гледаше некој? Мислење?
Toa so pisa Zlate. Pregolem build up a premal payoff. Mene od se dodusa najveke mi falese horror. Ama vredi, ako sudam po toa dali mi e maka so sum potrosil vreme ili ne, vredi.
Гледаше некој? Мислење?
Исто! Еден jump scare во трета епизодаMene od se dodusa najveke mi falese horror.
Какво легендарно дуо се Мартин Шорт и Стив Мартин и мене не ми е по кеифн но Селена некако чудно се уклопува со нив.Only Murders in the Building изненадувачки добра, добар хумор, брзо дејство и кратки епизоди, 7 епизоди ги изгледав синоќа. Малку подобра глумица да имаа од Селена Гомес и чиста 10ка ќе имаа засега.
You are stalking me, or what? Ја пуштив Midnight Mass, ти пишуваш овде за неа, ја пуштив Foundation - пак ти пишуваш овде за неа. Се почна откако те послушав за Shadow and Bone, а уште не ја довршив.Foundation
Solidno. Golem zalak, ke videme dali ke izdrzat.
@Io Sono Interista ti bese po sci fi sagi?
Se gleda deka si barame nesto kvalitetno periodov.You are stalking me, or what? Ја пуштив Midnight Mass, ти пишуваш овде за неа, ја пуштив Foundation - пак ти пишуваш овде за неа. Се почна откако те послушав за Shadow and Bone, а уште не ја довршив.
Па сеа 3 епизоди изгледав, OCD-то не ми дава да ја оставам. Инаку, ме потсеќа на His Dark Materials на BBC/HBO, ама HDM ми беше далеку позабавна и поинтересна.Shadow and bone ne ni moras.
Последната сезона на Shameless. Пандемијата имаше огромна улога.Има ли некоја нова серија каде што дејството се случува за време на ковид-пандемијава т.е. пандемијата да е претставена во серијата?
Финалето на оваа сезона, со нова сезона продолжуваат од јануари. Ајде, после корона паузатс ја спасија серијата, пред тоа беше катастрофа.Го имате финалето од Billions, ако има некој глуп ко мене да ја гледа. Само ке кажам,