Би ве замолил да си ја слушате матичната докторка, нека не те заведува форумџиката што ти пишала 300 глупости од памет да те извади.лекар си?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би ве замолил да си ја слушате матичната докторка, нека не те заведува форумџиката што ти пишала 300 глупости од памет да те извади.лекар си?
Абе тоа што не ме разбираш не значи дека не знам што зборувам, туку дека толку ти е лимитот.
Вакцините треба секој да си ги прима по сопствена волја, и второ ако треба да бидат задолжителни тоа треба да биде за над 50 години. Посебно над 65 затоа што над таа возраст смртноста е 15%, а во Македонија и 20%. Секој 1/5 ќе умри што ќе има корона на таа возраст.
Тоа што ти со ризик од 0.05% си се нацртал прв да примиш вакцина е друго десетто.
Посебна приказна се прележаните, кои Филипче ги силува да примат вакцина по 45 дена, кога и на официјалниот сајт на CDC мин време е 3 месеци, а во Европа 6.
А посебна перверзија е тоа што прележаните имаат супериорен имунитет т.е. ферари, а треба да примат фиќо, што може да му направи еден куп проблеми.
Еве како изгледа еден типичен проваксер и еден таканаречен 'антиваксер' рамноземјаш. Погодете кој е кој.

Не е стварта у информацијата, нема информацијата да те ослободи без разлика колку пати и да ти се повтори и колку јаки докази да ти се презентираат. Твојот живот зависи од само една ствар, а таа е верување дека овој свет е добар за тебе, и се е розево. Се надоле е продукт на когнитивна дисонанца.боди, со кого сме колаборатори? Те прашав и порано не ми кажа, дај елаборирал со кого колаборираме, кој е окупаторот? Рокфелер, јудеомасонеријата?
Не е стварта у информацијата, нема информацијата да те ослободи без разлика колку пати и да ти се повтори и колку јаки докази да ти се презентираат. Твојот живот зависи од само една ствар, а таа е верување дека овој свет е добар за тебе, и се е розево. Се надоле е продукт на когнитивна дисонанца.
Оној момент кога ќе прифатиш дека не живееш у рај тогаш ќе почнеш да конташ, ако у меѓу време не се мрднеш. Затоа што толку долго веруваш дека твојот живот е лепршав да тие структури у мозок што се направени врз основа на ова верување нема да ти дадат да се разбудиш. Тебе ти треба тригер, wake up call....ти треба некој да те репрограмира, затоа што не си способен сам. Ти си Рон толку трауматизиран, да ако стварно земеш да се анализираш ќе ти треба неколку животи да разбереш. И се тоа е прикриено под велот на утопијата која површно ја живееш, во која системот се грижи за тебе, кога си болен ти дава вакцини и т.н. и тоа е само со една цел, да те заштити.....иако длабоко у себе знаеш дека те ебат у мозок!
п.с. не е битно кој е окупаторот, безначајна информација затоа што ти си ментално окупиран, а веќе си станал и соработник што е најстрашно.
Перцепција да, ама ти не го земаш во предвид времето, односно иднината, основна грешка која ја прават сите. Во иднина следи да се жртвуваш за колективот, ќе ја исполниш ли таа граѓанска должност?Боди, све е до перцепцијата, дури и ако си во затвор и имаш мајндсет дека си слободен ти си слободен. Види го пример кано од форумов во Австралија, супер му е, иако живее во затвор. Нема некое подлабоко значение во тоа. Не ми треба тригер, wake up call да ме програмира кога ми се допаѓа програмата по која работам. Јас сум среќен во детската и не се замарам многу многу со окупатори и слични будалаштини. Кога ќе ми речат да се вакцинирам, јас ја исполнувам мојата граѓанска должност и тоа е тоа.
Перцепција да, ама ти не го земаш во предвид времето, односно иднината, основна грешка која ја прават сите. Во иднина следи да се жртвуваш за колективот, ќе ја исполниш ли таа граѓанска должност?
Знаеме дека храбро се жртвуваше да ја примиш вакцината пред постарите се со цел да провериш дали е безбедна за да ги заштитиш постарите во случај да не е. На мајка Македонија и требаат вакви храбри синови.боди, сите се жртвуваме за колективот, некои порано некои подоцна. Чипот ќе го јадете сите на крај, колку и да бегате, не можете да се скриете
Боди, све е до перцепцијата, дури и ако си во затвор и имаш мајндсет дека си слободен ти си слободен. Види го пример кано од форумов во Австралија, супер му е, иако живее во затвор. Нема некое подлабоко значение во тоа. Не ми треба тригер, wake up call да ме програмира кога ми се допаѓа програмата по која работам. Јас сум среќен во детската и не се замарам многу многу со окупатори и слични будалаштини. Кога ќе ми речат да се вакцинирам, јас ја исполнувам мојата граѓанска должност и тоа е тоа.

Daj pisi nekoja telegram grupa da vidime nie obicnite lugje sto slikicki si menuvate da se nasmeeme malce.Трагичното е што "писмениот", неколку пати повторува дека се повикува на наука, сенаторов му вика науката и историјата покажуваат спротивно од тоа што го налагаат, а овој пак истото. Па покажи на која наука се повикуваш дибек.
Како и да е, караванот си врви, па следна станица:
Прегледај го приврзокот 308746
П.С.
Биди понежен со Рон, нервозен е, нема за него трета доза, криза го фаќа.
Daj pisi nekoja telegram grupa da vidime nie obicnite lugje sto slikicki si menuvate da se nasmeeme malce.
А да знам, поред луѓето во тие групи сите ќе умреме за дв години ете гледаш некои ни толку не издржаа. Нека следат и објават врв на наука е тоа.Абе нема да ти биди смешно, оти има групи кои следат социјални профили на луѓе кои постираат како се вакцинирале, па по некој месец му пишуваат rest in peace. Најчесто умрени од срцево заболување.
Само нема смисла да постирам, оти овие проваксериве се станати прави некрофили и се радуваат на секој невакциниран што умрел.
Daj pisi nekoja telegram grupa da vidime nie obicnite lugje sto slikicki si menuvate da se nasmeeme malce.

bist, dann denke ich