- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.143
- Поени од реакции
- 37.686
Бујрум тема за Squid Game дечки, очигледно ќе има многу гледачи од тука: https://forum.kajgana.com/threads/squid-game.112088/
Само што сакав да пишам за серијава стварно е предобра, мора да ја изгледате и кратка е !За помалце од 24часа ја изгледав Squid Game ја има на Нетфликс, ги обожавам ова корејциве секоја чест 5/5 од мене
Squid Game (2021)
Hundreds of cash-strapped players accept a strange invitation to compete in children's games. Inside, a tempting prize awaits — with deadly high stakes.letterboxd.com
Ова е некој трет дел после Bly Manor или нешто сосема ново?Jas od Squid izgledav epizoda ipol pa zaspav.
Za tie sto ja obozavaa The Haunting of Hill House, od reziserot Mike Flannigan izleze nova na Netflix - Midnight Mass. Izgledav 4 5 epizodi i e uste pobavna od Hill House, slow burner e ama dramata e ok sto e neli prepoznatliva karakteristika na reziserov. Sega pocnuva raspletot i horor scenite pa ke pisam dali vredi da se preporacuva i dali e dostojna za da se spomnuva do Hill House. Oti Hill House bese perverzii od serija.
Не, нема врска со Haunting... сериите, сосема нова серија е. И јас ја почнав вчера, една епизода, ме потсети по атмосферата на таа The Third Day на HBO, со Џад Лоу. Ќе видиме на крај што ќе донесе.Ова е некој трет дел после Bly Manor или нешто сосема ново?
Bly Manor беше мех, а првата врв.
Ја догледа ли? По таков build up јас очекував експлозија, ама на крај - како почна, така заврши. Ама сценариото е перверзии! Имам многу да пишам за серијава, ама по бинџов денес морам да одам да спијам прво. И се надевам нема да сонувам ангели!Za tie sto ja obozavaa The Haunting of Hill House, od reziserot Mike Flannigan izleze nova na Netflix - Midnight Mass. Izgledav 4 5 epizodi i e uste pobavna od Hill House, slow burner e ama dramata e ok sto e neli prepoznatliva karakteristika na reziserov. Sega pocnuva raspletot i horor scenite pa ke pisam dali vredi da se preporacuva i dali e dostojna za da se spomnuva do Hill House. Oti Hill House bese perverzii od serija.
Snosti. Ne stignav da pisam.Ја догледа ли? По таков build up јас очекував експлозија, ама на крај - како почна, така заврши. Ама сценариото е перверзии! Имам многу да пишам за серијава, ама по бинџов денес морам да одам да спијам прво. И се надевам нема да сонувам ангели!
Пред месец дена ја читав книгата. Значи конечно излезе серијата? На нетфликс е? Судејќи по книгата, приказнава има многу клишеа, али авторот е истиот тој на оргиналната The Killing.- The Chestnut Man - данска трилер/мистерија. Типична скандинавска мрачна серија со ловење сериски убиец. 3.5/5
Да, на Нетфликс е, сега излезе на 29ти.Пред месец дена ја читав книгата. Значи конечно излезе серијата? На нетфликс е? Судејќи по книгата, приказнава има многу клишеа, али авторот е истиот тој на оргиналната The Killing.
Се мислев да ја ставам на листа оваа, не очекував баш комедија по трејлерот, само да не е некое ниско квалитетно напишано ѓубре. Али не ја бива, м?Последните две-три недели изгледани:
- Тhe Chair 2/5 - слабо, накај негледливо, ни к од комедија.
Кратки се епизодите, можеш да и дадеш шанса. Имаше мислам 7мица на ИМДБ.Се мислев да ја ставам на листа оваа, не очекував баш комедија по трејлерот, само да не е некое ниско квалитетно напишано ѓубре. Али не ја бива, м?