La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа пренајотепана Барселона со победа во заостанатиот меч би избила бод пред најјакиот Атлетико во историјата :pos:
А со пораз би се нашла долу на табела заедно со Кадиз, Елче и компанија, убо друштво :X3:
Покроце малце Вокеру, последно кога пишеше вакви статуси за најјакиот Атлетико во историјата се деси оваdownload (1).jpeg

Уште не се научив дека Ла Лига оди на Арена.

Барав Барса да пуштам на СК, не најдов. 11 канали свртев некои селски лиги емитуваат, Барса не.
Од кога заврши ми текна, а бе на Арена се годинава :facepalm:

А со пораз би се нашла долу на табела заедно со Кадиз, Елче и компанија, убо друштво :X3:
Покроце малце Вокеру, последно кога пишеше вакви статуси за најјакиот Атлетико во историјата се деси оваПрегледај го приврзокот 308227
Едвај некако, во најмизерна можна конкуренција, ептен јако достигнување.

Уште не се научив дека Ла Лига оди на Арена.

Барав Барса да пуштам на СК, не најдов. 11 канали свртев некои селски лиги емитуваат, Барса не.
Од кога заврши ми текна, а бе на Арена се годинава :facepalm:
Една од побитните информации што ја имам прочитано во последно време. Ти благодарам.

Не разбирам, како го одредуваат овој лимит, некој поупатен нека објасни.

531cf769-e89a-4dcc-82b4-10228214409f_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg

Ова е методологијата, ти разбираш шпански ајде преведи ни.

Не разбирам, како го одредуваат овој лимит, некој поупатен нека објасни.

531cf769-e89a-4dcc-82b4-10228214409f_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg

Ова е методологијата, ти разбираш шпански ајде преведи ни.
Ахам, отприлика на кратко поради трошење изминативе сезони на трансфери, Реал на пример во последните две три години нема ни еден скап трансфер затоа имаат сега најголем лимит за трошење.
Поради овој лимит Меси не го продолжи договорот со Барселона, фактички следат црни денови за Барса.

Невер форгет Лучо :D
Наапан е диклето нека му ја мисли Куман :icon_lol:
20211001_003719.jpg

Кажи му кажи му, тие мислат само јас ги тролам :D
Автоматски споено мислење:

Мунуера е судија, од сега ги слушам како плачат фановите на Барселона за фаворизирање на Атлетико од негова страна :icon_lol:
Шалљ на страна не знам како Атлетико би изгубил од оваа Барселона, нека се убијат сите колективно ако се деси тоа.
Во фудбалот се е можно ама ситуацијата моментално налага дебакл за Барселона :)
Арно ама Атлетико не е Атлетико ако нема тресење до крај така да не ме чуди ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom