ona ima postignato nesto sto nikoj go nema postignato u svet!!!!!Za Danela nema da komentiram ì citav biografija i gledam deka e dosta obrazovana zena , 3 fakulteti ima zavrseno i izjavila deka zivee vo stan a kade tocno neznam.Ja imam gledano po televizija si ima dobro obrazovanje i imala dobri funkcii i so sds na vlast i so vmro bidejki imala kvalitet.
Кажи ми што кажаа па другите двајца гмизавци? Од шупљо у празно. Гоце за градоначалник на Охрид.Да не се глупираше за некои работи можеше убаво подот да го избрише со нив
ништо. Карамелизирани лагиКажи ми што кажаа па другите двајца гмизавци? Од шупљо у празно. Гоце за градоначалник на Охрид.
То ватромет бе мало само,од среча не за друго..Се додека газиме на иста земја со ова ПЛЕМЕ, никад нема ни да може да не биде.
Многу сиромашни рафали, дури разочарувачки. Очекувам многу повеќе од нив, во текот на ЗЕЛЕНАТА кампања.
Нормално дека вољив шуму,пошто од шума имаат искочено..Вољив зелено,шума..вољив.
За таа првата куќа е мостов праен, да не врти чоекот низ 5 улици за да стигне дома.Објавиле тазе статија дека за 1 месец се отвора новиот мост што ќе ги спои бул. АСНОМ со Керамидница, и сè уште не можам да сфатам со која улица ќе биде спојувањето??? Каде воопшто ќе возат колите штом преминат на другата страна кога мостот завршува во приватни куќи?
Прегледај го приврзокот 308597
За еден месец се отвора новиот мост на АСНОМ со шест ленти - Скопје1.мк
Привршуваат градежните работи на новиот мост на булевар АСНОМ, кој според планот се отвора за употреба во текот на наредниот месец. Мостот е веќе споен по интензивните градежни работи од двете страни на реката Вардар. Скопје по повеќе децении добива нов мост кој овозможува брза врска на...skopje1.mk
Со членовите од "СДСМ" бугарска овај муртинска.Со кого ќе правите мнозинство во совет во Дебарца?
СДС Бугарска ... ххммм ... да не си ги помешал лончињата друже нешо со ДПНЕ они се горди б'лгарчики, а не комуњарите. Може Зајко Муртински да биде про-бугарски ориентиран, да, но не може сите да се ставаат во ист кош со него !Со членовите од "СДСМ" бугарска овај муртинска.
site so eden... na besilka u prva prilika vi ebam mater podanicka.СДС Бугарска ... ххммм ... да не си ги помешал лончињата друже нешо со ДПНЕ они се горди б'лгарчики, а не комуњарите. Може Зајко Муртински да биде про-бугарски ориентиран, да, но не може сите да се ставаат во ист кош со него !