Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Za Danela nema da komentiram ì citav biografija i gledam deka e dosta obrazovana zena , 3 fakulteti ima zavrseno i izjavila deka zivee vo stan a kade tocno neznam.Ja imam gledano po televizija si ima dobro obrazovanje i imala dobri funkcii i so sds na vlast i so vmro bidejki imala kvalitet.
ona ima postignato nesto sto nikoj go nema postignato u svet!!!!!

Да не се глупираше за некои работи можеше убаво подот да го избрише со нив :pos:
Кажи ми што кажаа па другите двајца гмизавци? Од шупљо у празно. Гоце за градоначалник на Охрид.

Оваа Данела би ја гласал само заради ентузијазмот и огромната желба сдс во обид да ја дискредитира, да и извади некое хоум мејд видео како се секса со некој.

Дури и да не и извадат ќе биде задоволство да се гледа по медиуми наредните 4 години, љубовче е. :love:

Скопје кој го ебе и онака е прљаво.

"Над 60, или конкретно 67 држави низ Европа"

Данела ли е, Ѓорѓе Иванов ли е :D

Објавиле тазе статија дека за 1 месец се отвора новиот мост што ќе ги спои бул. АСНОМ со Керамидница, и сè уште не можам да сфатам со која улица ќе биде спојувањето??? Каде воопшто ќе возат колите штом преминат на другата страна кога мостот завршува во приватни куќи?

2-1.jpg

1632992698250.png

Се додека газиме на иста земја со ова ПЛЕМЕ, никад нема ни да може да не биде.

Многу сиромашни рафали, дури разочарувачки. Очекувам многу повеќе од нив, во текот на ЗЕЛЕНАТА кампања.
То ватромет бе мало само,од среча не за друго..
Автоматски споено мислење:

Нормално дека вољив шуму,пошто од шума имаат искочено..Вољив зелено,шума..вољив.

Објавиле тазе статија дека за 1 месец се отвора новиот мост што ќе ги спои бул. АСНОМ со Керамидница, и сè уште не можам да сфатам со која улица ќе биде спојувањето??? Каде воопшто ќе возат колите штом преминат на другата страна кога мостот завршува во приватни куќи?

2-1.jpg

Прегледај го приврзокот 308597

За таа првата куќа е мостов праен, да не врти чоекот низ 5 улици за да стигне дома.

Со членовите од "СДСМ" бугарска овај муртинска.
СДС Бугарска ... ххммм ... да не си ги помешал лончињата друже нешо со ДПНЕ они се горди б'лгарчики, а не комуњарите. Може Зајко Муртински да биде про-бугарски ориентиран, да, но не може сите да се ставаат во ист кош со него !

СДС Бугарска ... ххммм ... да не си ги помешал лончињата друже нешо со ДПНЕ они се горди б'лгарчики, а не комуњарите. Може Зајко Муртински да биде про-бугарски ориентиран, да, но не може сите да се ставаат во ист кош со него !

site so eden... na besilka u prva prilika vi ebam mater podanicka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom