- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Него го видовте ли предизборниот пот на Мерко
Ќе се потрудам да го најдам тоа ремек дело
Attachments
-
97,3 KB Прегледи: 80
Го знам тоа е Габриел Бајрам-Месија исцелителот од Шуто Оризаре
И после откако ќе им дадеш 40.000 за четири години па се ќе биде скапо и ќе се плаќа ќе треба по уште 2x од таа сума кредити да зимаат да исплатат давачки кон државатаМк има буџет од 5.000.000.000 евра или 3000 годишно од човек или за 4 години 12000 евра или окулу 40000 евра од семејство. Јас одам на слоган гласајте за мене и добивате 40000 евра секое семејство гарант ќе тепам
Типот не е за луѓе што не препознаваат сарказам, какви што се огромен дел од населението на +50 години, а он не се ни труди да ги придобие нив.Перо Камиказа се премисли: Под „притисок“ на ДПМНЕ ќе гласам за Данела
Откако вчера рече дека би гласал за Петре Шилегов, денес кандидатот на Левица за градоначалник на град Скопје, Петар Георгиевски – Камиказа се премисли.-Под „притисок“ на ДПМНЕ, сепак решив мојот глас да го дадам за Данела. Но, победник на овие изборни има само ЕДЕН. ЈАС!, објави Камиказа на Фејfokus.mk
Левица, полев од овој не можевте да најдете. Не знае кај тера!
Аха, значи нам ни треба некој саркастичен лик за градоначалник? Прекрасно!Типот не е за луѓе што не препознаваат сарказам, какви што се огромен дел од населението на +50 години, а он не се ни труди да ги придобие нив.
Што знам, барем за мене подобра опција е таков отколку сељак пијаница...Аха, значи нам ни треба некој саркастичен лик за градоначалник? Прекрасно!
Не е така ама не е ни битно...ќе се радуваме на 35 денари дневно возење сега Електоратот е целосно неписмен и глуп како чускија така да секој може да го вози и за 35 денари дневно.И после откако ќе им дадеш 40.000 за четири години па се ќе биде скапо и ќе се плаќа ќе треба по уште 2x од таа сума кредити да зимаат да исплатат давачки кон државата
pa prilicno e jasno koj so koj ima dogovor, deckite zaedno popis so organiziraaПрегледај го приврзокот 308461
Овој вика дека Заев и Мицковски се договориле, Мицко вика: гласовите за Димче се гласови за Заев, а Заев вика: Димче и Мицковски имаат договор. А да се договоревте вие кој со кого се договорил, па да ни кажете?
Не контам што е финтата но и албанскиот не ми е јака страна? Немало жени во тие тркачите? Противкандидати треба да му бидат? Малку е смешен спотот ама не гледам некоја основа за негодување и револт. Или јас не ја разбирам работата?
Еве го Мерко. Не вклучил во спотот ниедна жена, а можеби и од неговите верни гласачи од СДС.
Не е негодување нити пак револт.Не контам што е финтата но и албанскиот не ми е јака страна? Немало жени во тие тркачите? Противкандидати треба да му бидат? Малку е смешен спотот ама не гледам некоја основа за негодување и револт. Или јас не ја разбирам работата?
Нема везе...Грујо крадел.Не е негодување нити пак револт.
Само да го рекламирам кандидатот што сдс на нашата земја го гласа безусловно во Струга.
И тоа што викаш, и така цела држава ни е циркус, еден кловн на градоначалничко место нема да промени многу.Што знам, барем за мене подобра опција е таков отколку сељак пијаница...