UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.445
Не ти е вака малце срамота Шампионски ателтико да мора со судии да ги победи децата на Милан? Малце срам на секој нормален човек би му било воопшто што да коментира после ваква помош од судии.
Не ми е срам да ти кажам право.
Си кажав коментар јас за натпреварот, читај погоре.
Толку му е капацитетот и на Милан, да беше некоја екипа од рангот на Баерн или Сити ќе ги потопеше Атлетико.
Атлетико е мизерија неколку натпревари со ред.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.765
Поени од реакции
5.744
Добро сепак митереал е тоа, нема капацитет тоа да го процесира.

Еве Урко јас се израдував на поразот на Реал и сеа што? Кур ме боли за другото, нашине не можат центар да пројдат со Шахтјор ќе зеам ќе се замарам со тоа Реал да го тепал Шериф, сехехехекако. Еве им двомеч со Шериф каде ќе влезат како апсолутни фаворити, па меч со Шахтјор дома, идеална прилика да се влезе со 10 бода во последно коло против Реал. Не викам дека ќе бидеме пласирани или слично, иако можно е тоа секако, ама ако се мажишта нека си тепаат све и нека пројдат.

И нормално дека ќе им се сладам на Милан, кур ме боли за нив, а и убаво е да го глеаш тоа умрениот Пиоли како квичи по судиите, да му ебам тоа лиглето умислено, начукал 80 години, осморазреден тренер што мисли дека е некој авторитет и само џафка по судии. Михихихихилан
Ако те боли кур шо кур се сладиш да глеј си интер, да ти го начука Пиоли........................

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Као што играше Милан у првите 30 минути до црвениот на Кеси Интер нема изиграно на ниедна утакмица во ЛШ од коа се вратија првиот пат со Спалети па до пред некој саат, и не игравме против Доњецк или Менхенгладба. :misticen:

CL DNA :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.445
Као што играше Милан у првите 30 минути до црвениот на Кеси Интер нема изиграно на ниедна утакмица во ЛШ од коа се вратија првиот пат со Спалети па до пред некој саат, и не игравме против Доњецк или Менхенгладба.

Автоматски споено мислење:
Да ама игравте против најотепаниот Атлетико во изминативе неколку години, во страшна мизерна форма е Атлетико, не си ласкајте многу многу. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.823
Као што играше Милан у првите 30 минути до црвениот на Кеси Интер нема изиграно на ниедна утакмица во ЛШ од коа се вратија првиот пат со Спалети па до пред некој саат, и не игравме против Доњецк или Менхенгладба. :misticen:

Изигравме со Реал прошлата.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да ти кажам ќе спијам како бајче, Реал го прими 90 од екипа на мапата шо не постоеше, Атлетико пресврт 90, навивачите на Милан помочани в гаќи, абе прајслес :love:
А бајче е што?

Колку напатен и искомплексиран светоглед за фудбалот, а? Ама, голем(а) си, знаеш.. :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.445
А зошто се бунат од Милан? Сега на Арена даваа оценки за судењето, два чисти жолти беа за Кеси, првото го влечи одназад, второто очигледно го нацапува?
Ненамерно го стапнал, така велат :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Се дава жут за тоа, па и втор, само не у тој момент од утакмицата и толку брзо после првиот.
Требало малце осет да има Чакир.

Kajgana Shop

На врв Bottom