UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.445
Каква анализа на мечот. Врхунски.

Ај оди легни си сеа и одмарај.
Да ти кажам ќе спијам како бајче, Реал го прими 90 од екипа на мапата шо не постоеше, Атлетико пресврт 90, навивачите на Милан помочани в гаќи, абе прајслес :love:

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.765
Поени од реакции
5.744
Ама и Пиоли се посра со измените, се отепа самиот.
Доста мори, кој да клај чоеко, нема никој на клупа сите се повредени, Малдини да го слези од трибини да игра, тоа шо го имаше влезе да игра, ама шо кур кој кур за џабе се цела сезона ојде по драгоро заради ѓуптино турски, да се мочам во лига шампиони мафијашка, како не успеа суперлигата барем раат ќе бевме, да ти ебам фудбало.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.780
Поени од реакции
10.088
Голем ден за навивачите на Интер, уште немаат дадено гол во ЛШ, некако извадија бод денес, но најрадосни се вечерва од сите на форумов, само затоа што изгубиле Реал и Милан. :)
Битно е на комшијата да му умре козата не е битно дали ти имаш или немаш коза. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.461
Голем ден за навивачите на Интер, уште немаат дадено гол во ЛШ, некако извадија бод денес, но најрадосни се вечерва од сите на форумов, само затоа што изгубиле Реал и Милан. :)
Не знам кој се радуе на поразот на Реал најискрено, не ни одговара мислам тоа :)))
И 2-3ца не се сите навивачи на Интер бро тука. Глеав цела атлетико - милан, јадот и чемерот беа овие од мадрид, у 80та имаа прв шут у гол ебате со играч више, срамот го опипа Чоло ни бод не заслужи.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.445
Доста мори, кој да клај чоеко, нема никој на клупа сите се повредени, Малдини да го слези од трибини да игра, тоа шо го имаше влезе да игра, ама шо кур кој кур за џабе се цела сезона ојде по драгоро заради ѓуптино турски, да се мочам во лига шампиони мафијашка, како не успеа суперлигата барем раат ќе бевме, да ти ебам фудбало.
Смири се, изброј до 10 и назад ќе ти помини

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.445
Интер ќе газат у ЛЕ завршницата.
Јас да сум како тебе ќе се преправам дека интернет немам и не се појавувам на форумот до Недела, ама ти си знајш, голем си :)

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Да ти кажам ќе спијам како бајче, Реал го прими 90 од екипа на мапата шо не постоеше, Атлетико пресврт 90, навивачите на Милан помочани в гаќи, абе прајслес :love:
Не ти е вака малце срамота Шампионски ателтико да мора со судии да ги победи децата на Милан? Малце срам на секој нормален човек би му било воопшто што да коментира после ваква помош од судии.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.822
Јас да сум како тебе ќе се преправам дека интернет немам и не се појавувам на форумот до Недела, ама ти си знајш, голем си :)
Добро сепак митереал е тоа, нема капацитет тоа да го процесира.

Еве Урко јас се израдував на поразот на Реал и сеа што? Кур ме боли за другото, нашине не можат центар да пројдат со Шахтјор ќе зеам ќе се замарам со тоа Реал да го тепал Шериф, сехехехекако. Еве им двомеч со Шериф каде ќе влезат како апсолутни фаворити, па меч со Шахтјор дома, идеална прилика да се влезе со 10 бода во последно коло против Реал. Не викам дека ќе бидеме пласирани или слично, иако можно е тоа секако, ама ако се мажишта нека си тепаат све и нека пројдат.

И нормално дека ќе им се сладам на Милан, кур ме боли за нив, а и убаво е да го глеаш тоа умрениот Пиоли како квичи по судиите, да му ебам тоа лиглето умислено, начукал 80 години, осморазреден тренер што мисли дека е некој авторитет и само џафка по судии. Михихихихилан

Kajgana Shop

На врв Bottom