Фан Клуб: Јувентус

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Причината е тоа што имаше само дефнзивни задачи. Во овај наш тим (не заслужуваат да ги наречам Јувентус) моментлно сите во топ форма историски победници да ги ставиш ќе паднат писхичи и ментално е до толку сме дно ментално моментално.
Изгуби конци тимот после не инвестирањето у среден ред, мислеа со подкрпи закрпи ќе можеш да освоиш барем лига. Пример, Рабио има потенцијал ама не е радник, од друга страна, Матуиди не го бивало ама трча ко куче ќе спречи нешто ќе направи.

Ремзи?? - не коментирам ништо, плата си зема курца си свирца

Се надевам дека Локатели, Бентанкур(ако се опрае со тоа главата), Артур (ако биде конзистентен и не се повредува) + среден ред, би биле далеку поконкурентни на пазар.

Ама, тоа нема да се случи у наредниве 2-3 год.

И, да, шпиц треба под хитно.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Имам впечаток дека Алегри грозно ќе се брани против Челзи во среда.

Онака брутално, 5-3-2.

Би ги убил сите до еден. Сите.
Pa treba i mora da se brani protiv Chelsea. So ovoj tim i so ovie igraci i vo ovoj moment kaj sto se naogaat da im izlezes otvoreno na chelsea e ramno na samoubistvo.. mozno e i petarda da primat.. Taka da mislam deka ke mora da se brani za da ne se desi debakll.. plus racunaj Dibala nema da igra a mozno e i Morata posto se drzeze za zadnata loza koa iskoci taka da ke bide veselo.

Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
Со Челзи само катанаџо, иначе ќе го бериме срамот мноооогу сме слаби, а и Алегри ефект не е тоа што очекуваа. Додуша овие играчи никој не им помага, сепак мислам дека лани бевме подобри од ова сега, на крај CR7 не го назадувал тимот ќе излези

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Автоматски споено мислење:

Со Челзи само катанаџо, иначе ќе го бериме срамот мноооогу сме слаби, а и Алегри ефект не е тоа што очекуваа. Додуша овие играчи никој не им помага, сепак мислам дека лани бевме подобри од ова сега, на крај CR7 не го назадувал тимот ќе излези
Тимот го унакази и уназади таја управата горе во ложата шо седи.

Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
Автоматски споено мислење:

Тимот го унакази и уназади таја управата горе во ложата шо седи.
Многу грешни потези се плашам ко Арсенал да не станиме, натаму одат работиве

433

Член од
17 август 2021
Мислења
121
Поени од реакции
347
Stvarno e losha igrata, no do kraj na Oktomvri mislam deka kje uigraat kolku tolku. Dodeka so Celzi sea valjda ke idat na bod, ali nikad ne se znae...

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Stvarno e losha igrata, no do kraj na Oktomvri mislam deka kje uigraat kolku tolku. Dodeka so Celzi sea valjda ke idat na bod, ali nikad ne se znae...
Znaesh nadezdta posledna umira, dali kje se uigrame se somnevam sega osobeno Dibala ko kje e aut pak….

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: 433
Член од
6 март 2019
Мислења
423
Поени од реакции
622
Еве ги бе, вака би ги играл. Едноставна формација, со минимално учество на шупаци, без мн ризик си го господ напред..

formation_9_26_2021_ 3_27_29 PM.png

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Еве ги бе, вака би ги играл. Едноставна формација, со минимално учество на шупаци, без мн ризик си го господ напред..

Прегледај го приврзокот 308202
Timov e dobar protiv Malmo da iskoci, protiv Chelsea ne znam bas ja bi idel so mnogu podefanzivna 3-5-2 so kieza i kean naj istureni.. sredina Benta, Danilo, Locatelli , odbrana sandro, chielini, bonnuci, De light, Cuadrado..

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Јас би идел со Бонучи Де Лигт и Келини штопери, Берна и Куардрадо бекови, Локатели и курот средина, Киеза и селскиот позади Кин.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Реално и младинец е :icon_lol:

Мислам дека Кулу треба да си тера крило или АМ по потреба, не е напаѓач.
Ако не го средат од стручен штаб, или тој ако не се посвети малку да се среди физички и психички, исто ќе биде, на која и позиција да го ставиш. Неколку пати денеска се извлекуваше по крило и сите можни дуели ги изгуби од факинг Омар Гиле, Омар Коли, како и да беше...Иста приказна и Мората, мекуш невиден што не може една топка да загради, со катастрофална реализација одозгора на тога. Затоа си остана цела кариера просечен напаѓач.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.358
Многу побитно е против Торино отколку против Челзи.

Па и распоредот у пичку матер, добро ќе ни дојдеше некоја Салернитана или Венеција кога сме ептен раштимани.

Kajgana Shop

На врв Bottom