Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овие повреди можи да се blessing in disguise. Можеби ќе ни помогне да најди њ формација и баланс во екипата па Мората и Дибала да легнат како парчињата кои ќе фалат, досега бар во вакви периоди и поради вакви работи ни се поклопувале коцките…. Дај боже да е така, ќе најди Алегри комбинација сигурен сум само овој тим моментален е таков хаос (играчки) шо ни прајм Липи/ Трапатони не го оправаат за брзо.

Овие повреди можи да се blessing in disguise. Можеби ќе ни помогне да најди њ формација и баланс во екипата па Мората и Дибала да легнат како парчињата кои ќе фалат, досега бар во вакви периоди и поради вакви работи ни се поклопувале коцките…. Дај боже да е така, ќе најди Алегри комбинација сигурен сум само овој тим моментален е таков хаос (играчки) шо ни прајм Липи/ Трапатони не го оправаат за брзо.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Испадна Мората поповреден од Дибала, а очекувањата беа обратни.. како и да е добро е што само 2 утакмици ќе отсуствува Дибала.. Ќе бевме ептен утепани ако требаше да отсуствува 2-3 месеци..

Мората повреден игра 2 утакмици, очекувано. Дибала само да е ок за коњињата мање више

Cherubini: “All I can say is that there is optimism and serenity. With Paulo we agreed to take some time off, considering the many engagements of this period.” ⚫️⚪️ @gazzettadellosport @bianconerizone

Ни јас не би се брзал за обновава на нивно место. Ако не успеат до зимо да најдат соодветна замена, би му понудил нов договор ама со клаузула за одиграни утакмици како што имаше Демба Ба со Челзи на времето ако не се лажам.

Добро бе, може да умре некако Ремзи ова гојдово најглупо?

INJURED RAMSEY TO SIT OUT OF JUVENTUS-CHELSEA

Како е можно бе да се повредуе и од дишење бе? Ова ти е исто ко да имаш Алфа Ромео паркирано у гаража, го слушаш дека се расипуе маму му ебем

Добро бе, може да умре некако Ремзи ова гојдово најглупо?

INJURED RAMSEY TO SIT OUT OF JUVENTUS-CHELSEA

Како е можно бе да се повредуе и од дишење бе? Ова ти е исто ко да имаш Алфа Ромео паркирано у гаража, го слушаш дека се расипуе маму му ебем
А шо демек ти позадоволен би бил ако игра? Седи мирен речи имало господ,нема да го глеам да ми се влече по терен

А шо демек ти позадоволен би бил ако игра? Седи мирен речи имало господ,нема да го глеам да ми се влече по терен
Криво ми е за платата астрономска шо ја зема му ебем телото со автоимуни забољуања. Па не може бе да не игра ич а задњава повреда да му биде ради замор у мускулите.

Ваљда по скале се качуал или влагал у кола па се повредил
Да сум Ањели би платил наркоман да го избоде, бар од платана да се спасимо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom