Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кулушевски колку е физички слаб и флегматичен, страшна работа...Како младинец изгледа на терен, еден дуел нема добиено.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Реално и младинец е :icon_lol:

Мислам дека Кулу треба да си тера крило или АМ по потреба, не е напаѓач.
Автоматски споено мислење:

Мн форсира и солира Киеза. Алегри се отепа дерење. Мислам време е да излези да олади.

Реално и младинец е :icon_lol:

Мислам дека Кулу треба да си тера крило или АМ по потреба, не е напаѓач.

Мн форсира и солира Киеза. Алегри се отепа дерење. Мислам време е да излези да олади.
Ако на некој играч треба да му се даде слобода во играта тоа и треба да добие само Киеза во отсуство на Дибала, друго све е трупец до трупец

Ако на некој играч треба да му се даде слобода во играта тоа и треба да добие само Киеза во отсуство на Дибала, друго све е трупец до трупец
Можда и не му се дери него некако мн пријателски ми делуваше разговорот пред малце.

НО не смее онака да солира пред одбрана и да биди толку сеобичен. Неможи 5 играчи са ги издрибла.

Ми се допаѓа како Перин им се дери на дефанзивците ги организира.

Dobro ne e Umriljo, Giorgio e fakt e deka si e pichkraski trenjer ama barem 3-1 e rezultat, taka da vazno da se pobedi…

Имам впечаток дека Алегри грозно ќе се брани против Челзи во среда.

Онака брутално, 5-3-2.

Би ги убил сите до еден. Сите.

Инвалиди.

Да ги срамнеа со земја во прво, да ги искористеа шансите сега ќе немаја мотив за игра Сампдорија ама ние сме црвен крст.

Џабе кој сака нека е тренер не е до него до менталниве инвалиди е огромен ремонт треба.

Иначе, шала настрана, Бентанкур многу добро изигра утакмицава, свегде го имаше, ваљда Алегри ќе го стави под колосек му ебем тоа фацата флегматична

Иначе, шала настрана, Бентанкур многу добро изигра утакмицава, свегде го имаше, ваљда Алегри ќе го стави под колосек му ебем тоа фацата флегматична
Причината е тоа што имаше само дефнзивни задачи. Во овај наш тим (не заслужуваат да ги наречам Јувентус) моментлно сите во топ форма историски победници да ги ставиш ќе паднат писхичи и ментално е до толку сме дно ментално моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom