Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Кулушевски колку е физички слаб и флегматичен, страшна работа...Како младинец изгледа на терен, еден дуел нема добиено.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Реално и младинец е :icon_lol:

Мислам дека Кулу треба да си тера крило или АМ по потреба, не е напаѓач.
Автоматски споено мислење:

Мн форсира и солира Киеза. Алегри се отепа дерење. Мислам време е да излези да олади.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Реално и младинец е :icon_lol:

Мислам дека Кулу треба да си тера крило или АМ по потреба, не е напаѓач.

Мн форсира и солира Киеза. Алегри се отепа дерење. Мислам време е да излези да олади.
Ако на некој играч треба да му се даде слобода во играта тоа и треба да добие само Киеза во отсуство на Дибала, друго све е трупец до трупец

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Ако на некој играч треба да му се даде слобода во играта тоа и треба да добие само Киеза во отсуство на Дибала, друго све е трупец до трупец
Можда и не му се дери него некако мн пријателски ми делуваше разговорот пред малце.

НО не смее онака да солира пред одбрана и да биди толку сеобичен. Неможи 5 играчи са ги издрибла.

Ми се допаѓа како Перин им се дери на дефанзивците ги организира.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Dobro ne e Umriljo, Giorgio e fakt e deka si e pichkraski trenjer ama barem 3-1 e rezultat, taka da vazno da se pobedi…

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.358
Имам впечаток дека Алегри грозно ќе се брани против Челзи во среда.

Онака брутално, 5-3-2.

Би ги убил сите до еден. Сите.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Инвалиди.

Да ги срамнеа со земја во прво, да ги искористеа шансите сега ќе немаја мотив за игра Сампдорија ама ние сме црвен крст.

Џабе кој сака нека е тренер не е до него до менталниве инвалиди е огромен ремонт треба.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Иначе, шала настрана, Бентанкур многу добро изигра утакмицава, свегде го имаше, ваљда Алегри ќе го стави под колосек му ебем тоа фацата флегматична

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Иначе, шала настрана, Бентанкур многу добро изигра утакмицава, свегде го имаше, ваљда Алегри ќе го стави под колосек му ебем тоа фацата флегматична
Причината е тоа што имаше само дефнзивни задачи. Во овај наш тим (не заслужуваат да ги наречам Јувентус) моментлно сите во топ форма историски победници да ги ставиш ќе паднат писхичи и ментално е до толку сме дно ментално моментално.

Kajgana Shop

На врв Bottom