Фан Клуб: Јувентус

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Бтв, Бентанкур солиден е а богами и Берна, ваљда за ова е одговорен Кулу

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.689
Уште еден доказ зошто е клучен Дибала за овој тим.

Сигурен сум дека со Де Лигт - Демирал ќе примевме дупло помалце голови

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Pochetok beshe dobar epten trebashe 3-0 Kieza i Morata utnaa, posle Dibala se sjeba se sjeba i igra i taman 2-0, pak 2-1 i kje se tresime vtorovo. Ne znam dali e podobro Globilon da brani rezultat vtorovo ili da igraat na gol, da zavodime 3 pa i 4-1 ama se somnevam deka se sposobni za toa…

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.689
Можда требаше Мек Кени да влези и да играат 4231 ама со оглед на Бонучи не знам колку е паметно.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.220
Поени од реакции
18.359
Каков ментално неспособен тим.

Алегри нека отиде у курац, не да ми зборува дали овие за Јувентус играле. Он нека се запраша што има направено за да ги подобри.

На ваква игра и шанси 2-1 резултат е срамота, беда и очај.

Мрш таму.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.689
Без Дибала 433 е добра опција :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Топ е вака со Берна и Киеза на крило само може и да се сменат со позициите.Сандро е потрошен играч толку фудбал од овој едвај трча.Подобро лев бек да игра Данило.Кулушот е превара од играч и наебавме ако го нема подолго време Дибала.Мората исто слабо нека го вади за Кин што побрзо.Перин ништо подобар не е од пољакот.Како би ни легнале Донарума, Госенс и Погба све им ебам 2 години ништо што е потребно не донесоа.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.689
Топ е вака со Берна и Киеза на крило само може и да се сменат со позициите.Сандро е потрошен играч толку фудбал од овој едвај трча.Подобро лев бек да игра Данило.Кулушот е превара од играч и наебавме ако го нема подолго време Дибала.Мората исто слабо нека го вади за Кин што побрзо.Перин ништо подобар не е од пољакот.Како би ни легнале Донарума, Госенс и Погба све им ебам 2 години ништо што е потребно не донесоа.
Harmstring Дибала… Ќе го нема подолго време :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.689
Како би ни легнале Донарума, Госенс и Погба све им ебам 2 години ништо што е потребно не донесоа.
Ова лето ако не донесат играчи (попто деми Алегри бараше уште 2 ЦМ играчи до крај на трансфер период) и не го подржат тој фамозен проект ветен на Алегри или било кој и да бил тренер на негово место, треба сите оставки да си дадат колективно.
Автоматски споено мислење:

5-2-3 ја мислам боље
352 можи ќе игра…. Артур се враќа за брзо.

3511 не е лошо со Киеза зад Кин/Мората

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.689
АлекСандро за жив го нема, умре негде после 10 минута покрај аут линија.

Kajgana Shop

На врв Bottom