Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ронче, никој веќе не се замара, надвор од форумов, со вирусот. Тука сум затоа што ти си забава за целото семејство. Мојот живот е вратен во нормала, плус и намалив со маската. Каде одам и што правам, не е твоја работа. Здравствениот систем ми е последна грижа во животот.

Големата слика е таа. Први во Европа, трети во светот, 37% имунизирани, а зошто нема интерес, тие прашања нека си ги одговара самиот министерот во оставка.

Ќе ги затвори сите четири дупки. За некого фантазија, а за некого реалност. Љубоморен? :coffee:

боди, ти си школски пример, еве веруваш дека вакцините предизвикуваат импотенција, после чипови, друго вечер правиш фантазии дека 4 дупки ќе затвараш. Што више да додадам? И не ме цитирајте со глупости, ако имате нешто онтопик споделете, ако не, заобиколете ги моите постови.
Проста е работата, некои луѓе се осеќаат здрави и не им треба вакцина, а и си преземаат ризик ако се заразат. Они се рамноземјаши според тебе и веруваат у секакви конспираси теории. И сакаш после тоа озбилен муабет....не зезај.
Наместо фокусот да го префрлиме кон тоа зошто толку луѓе ни испоумреа и како вие сте запнале вакцинација како слепи за стап.

другари, вие живеете во параноја. Година и кусур откако светот вакцинира, никој не умре, никому не му инсталираа чипови, а вие живеете у делузии. Сите знаеме дека делузиите се карактеристични за шизофренија. Така да, боље да побарате стручна помош со време.

Многу лажат, во почетокот беше десетина дена карантин и ќе го победиме вирусот, после издржете пола година - година, додека измислиме вакцина. После ајде еднаш да ве боцнеме и готово, ќе ви ја вратиме слободата, после не било така и треба 2-3-а доза, но рестрикциите, маски, дистанца остануваат.
Незнам каква инфантилност треба да има некој да поверува на тие лаги, од друга страна тоа се когнитивни методи и реално работат со голем процент на успех. Ќе го спомнам само методот на согласност или стадото разработен од психологот Ашли. Да не зборувам за тие методи што не се предаваат јавно, а се само за армијата и тајните служби.

Проста е работата, некои луѓе се осеќаат здрави и не им треба вакцина, а и си преземаат ризик ако се заразат. Они се рамноземјаши според тебе и веруваат у секакви конспираси теории. И сакаш после тоа озбилен муабет....не зезај.
Наместо фокусот да го префрлиме кон тоа зошто толку луѓе ни испоумреа и како вие сте запнале вакцинација како слепи за стап.

па тоа ти е лекот, пет пари. Ете ти и бројки официјални, 86% заштита има вакцината од смртност кај нас. Па рачунај од 5000 умрени колку е 86%. Ти продужи да веруваш у импотенција и чипови.

па тоа ти е лекот, пет пари. Ете ти и бројки официјални, 86% заштита има вакцината од смртност кај нас. Па рачунај од 5000 умрени колку е 86%. Ти продужи да веруваш у импотенција и чипови.
Шо си се вложил толку у темата, активист си или добиваш хонорар у надеж дека ќе обликуваш нечие мислење, на форум? Или параноја е у прашање?

Шо си се вложил толку у темата, активист си или добиваш хонорар у надеж дека ќе обликуваш нечие мислење, на форум? Или параноја е у прашање?

не обликувам ничиво мислење, се зезам со рамноземјаши. Можеш да обликуваш некого ако тој те разбира, вие не разбирате ништо

не обликувам ничиво мислење, се зезам со рамноземјаши
Занм равноземљаши шо имаат IQ над 110. Сигурен ли си дека успеваш нив да ги зезаш или се јебеш сам себе?

Занм равноземљаши шо имаат IQ над 110. Сигурен ли си дека успеваш нив да ги зезаш или се јебеш сам себе?

ај кју ти е само брзина на процесирање на податоци, тоа не значи дека секои податоци можеш правилно да ги процесираш. Едно се матрици а друго е да имаш разбирање за некои битни работи.

ај кју ти е само брзина на процесирање на податоци, тоа не значи дека секои податоци можеш правилно да ги процесираш. Едно се матрици а друго е да имаш разбирање за некои битни работи.
Многу брзо ми врати.

Ја верувам у мојот имун систем, и без маска сум 2 год. и со луѓе нон стоп. Сум се разболил од корона два три пати најверојатно, еднаш имав температура 2 дена. Корона било затоа што у 4 год прв пат се разболев ова време лани.
Мое мото е затварај дупки, спортуј, не јади месо, шири љубов и не му еби матер.
Ако некој е стар, хронично болен, не спортува, не се храни добро, и + нема прележано нека размисли 100 пати дали да не се вакцинира.

не ме цитирајте за глупости, да не ја барам пак коцка да ве брише. Ако имате нешто онтопик муабет без навреди споделете, ако не, не замарајте.
Во ред не се нервирај, онтопик, си проверил тестостееонот колку ти е? Сакам да видам дали ќе погодам.

Во ред не се нервирај, онтопик, си проверил тестостееонот колку ти е? Сакам да видам дали ќе погодам.
Ова човеков Ron Burgundy исчезна, да не му стана нешто. Ако некој го познава да отиде дома кај него да го провери.
Не треба толку да се нервира, ако има интимен пријател да го растовари малку, јас сум модерен и не судам на различни од нас.

Сè е кажано во текстов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom