Мислам имаше 42-3 години.Колку години има оваа? Се над 35 ќе го сметам за импресивно.
Прегледај го приврзокот 308052
Ако победи ќе биде најубава личност која излезгла на македонска политичка сцена.
Нина Групер, Рангелова и остала багра кур да јадат.
Е Ермира Мехмети беше така вонсериска мада таа не е во политика више.
Абе што ви стана,зашто толку длабоко навлегувате?Едноставно не вреди да се коментира и анализира и за шипацов и за камиказа,не бираме благајник на културно уметничко друштво.Beni Sakiri od samoto postoenje zima pari i pee na kampanji na SDS na sekoj miting i nekoj uste se somneva kade mu e lojalnosta?
Ako ne se SDSM on nemase da ima muzicka kariera lol.
... градоначалник се одбира што ќе сработи за градот, а не по лепота, способност да изврти и направи нешто за градот, инаку од насмевки и ,,ќе....ќе..ќе,, фрцкање по црвен килим и кибицирње не ни треба!Колку години има оваа? Се над 35 ќе го сметам за импресивно.
Прегледај го приврзокот 308052
Ако победи ќе биде најубава личност која излезгла на македонска политичка сцена.
Нина Групер, Рангелова и остала багра кур да јадат.
Е Ермира Мехмети беше така вонсериска мада таа не е во политика више.
бијонс, вие кога ќе дојдете на власт немојте да го оштетите тревников, мака ми паѓа кога ќе помислам колку пари отидоа на него.... градоначалник се одбира што ќе сработи за градот, а не по лепота, способност да изврти и направи нешто за градот, инаку од насмевки и ,,ќе....ќе..ќе,, фрцкање по црвен килим и кибицирње не ни треба!
Прегледај го приврзокот 308062
...се уште не можам да го зборавам тревникот и потрошените пари за него, просто ми се фаќа здивот кога ќе сетам што овци сме!
Перо Камиказа и Бени Шаќири за другите кандидати се Владимир Путин.Перо Камиказа како избор на Левица само ми ја потврди неозбилноста. Не ги коментирам другите ни па споредувам. Али како најнадежна 3та опција во подем, да искочиш ти со Перо Камиказа, е у најмала рука дилетантски.
Перо Камиказа и Бени Шаќири за другите кандидати се Владимир Путин.
Кој да зборвит за тоа ? Па тоа е губење време и енергија кога и тие знаат со кој народ имаат работа, имаш еден куп искомлексирани типови таму плус автохтониве кој немаат сенс за хигиена (тие мислат дека на кауриве штета му прават иако се дават во нивните говна). Види го Охрид во зима и види го во лето кога скопјанчиштва ќе дојдат во Охрид и све ќе ти биде јасно.Дали некој од кандидативе за Град Скопје спомна на каков начин би го решил проблемот со паркирање и нечистотијата во цел град?
За Беким. Тој поседува квалитет кој другите го немаат.А јас со моќен стомак чекав акција...
Автоматски споено мислење:
Иначе за кого подобро да се гласа во Куманово, Максим, проливер или он од Вмро, кој е помалку бетер?