Да вам чика доктор нешто каже
веројатно во контекст на одговореното прашање на прес во која бројка ќе влезат загинатите од пожарот.
веројатно во контекст на одговореното прашање на прес во која бројка ќе влезат загинатите од пожарот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Третата доза на вакцината на „Синофарм“ го зголемува бројот на антитела и до четири пати - Република
Кинеската агенција за лекови официјално, на својата интернет страница, објави дека по третата доза од вакцината на „Синофарм“, на лицата...republika.mk
али тешко да увезат пак синофарм, ќе ни опнат фајзерка на нас со синофарм
https://www.24.mk/details/kurc-pandemijata-pomina-osven-za-nevakciniranite
КУРЦ: ПАНДЕМИЈАТА ПОМИНА, ОСВЕН ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ
Ми се прочита "Курац пандемијата помина"...КУРЦ: ПАНДЕМИЈАТА ПОМИНА, ОСВЕН ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ
Реално Австрија не ни има пандемија. На скоро 9 милиони жители имаат на дневно ниво 5-10 мртви, а 2-3.000 случаи.Познавам четворица луѓе на возраст од 40 до 65 години кои моментално се позитивни на вирусот, а се ревакцинирани уште од почетокот на летото.
Нека им објасни тој половиот орган со големи уши дека за нив е завршена пандемијата.
Познавам четворица луѓе на возраст од 40 до 65 години кои моментално се позитивни на вирусот, а се ревакцинирани уште од почетокот на летото.
Нека им објасни тој половиот орган со големи уши дека за нив е завршена пандемијата.
Колабораторски ментален склоп си ти другар, партиски послушник за трета доза.вие душебрижници да мислевте каде ни одат париве овие 30 години швицарска ќе бевме. Та за вакцините бил проблемот што се богателе биг фарма картелите.
А има баш смисла плус ако ја извадиш запирката " Курац пандемијата помина освен за невакцинираните"Ми се прочита "Курац пандемијата помина"...
Некој рече пландемија ?
Колабораторски ментален склоп си ти другар, партиски послушник за трета доза.
А има баш смисла плус ако ја извадиш запирката " Курац пандемијата помина освен за невакцинираните"
Кога вакцинираните нема да се заразуваат пак со вирусот, тогаш нека го кажи ова.https://www.24.mk/details/kurc-pandemijata-pomina-osven-za-nevakciniranite
КУРЦ: ПАНДЕМИЈАТА ПОМИНА, ОСВЕН ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ
Има и боље варијанта, Филипче да каже ако се вакцинираат анти-ваксерите ќе добијат памфлетче со слика директно од НАСА и тоа не обработена во Фотошоп каде што ќе можат да ја видат вистинската форма на Земјата и скриените континенти позади Антартичкиот прстен...
Па кога ќе речат Зурлата, Тенџеракис, Гејатлеј, Топлите Поздрави, Биџонси, Дел Бојси да се тепаат пред вакциналните пукнтови, има очи да си извадат кој попрво да го боцант.