- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Од оваа анализа испаѓа дека Богоев си го дрвел цел мандат.
Organizacijata "Za podobro Tetovo" veke eden mesec bara aktivisti. Treba prvo da imash informacii dali nekoj makedonec im se pridruzhi na ovie aktivnosti, pred da go pisuesh ova.За "чисто" Тетово....ниеден Македонец на такозвана "независна" листа.
Као само дуи биле етничка опција...све што од понуда со шиптарскa проминенција е чисто ко солза, иридента до коска, тотално негирање на се' македонско.
Прегледај го приврзокот 306921
Како се изнасмеав, Господ да ми те поживее добар човекуOrganizacijata "Za podobro Tetovo" veke eden mesec bara aktivisti. Treba prvo da imash informacii dali nekoj makedonec im se pridruzhi na ovie aktivnosti, pred da go pisuesh ova.
Ova lista e mozhebi edna od najdobrite listi vo Makedonija.
Сигурно еден месец објавата им е само на странски јазик напишана, па Македонците не ја разбрале.Organizacijata "Za podobro Tetovo" veke eden mesec bara aktivisti. Treba prvo da imash informacii dali nekoj makedonec im se pridruzhi na ovie aktivnosti, pred da go pisuesh ova.
isto kako se glasa vo Skopje, Kumanovo, Struga etc. Isto kako se glasa vo nајпрљавиот, најизградениот и најгрдada drzava vo Evropa.Сигурно еден месец објавата им е само на странски јазик напишана, па Македонците не ја разбрале.
Инаку стварно, ваква листа, cremé de la cremé...како ли се собраа, да му е криво на чоек што не е од Тетово за да ги гласа.
На крај ќе ве собере поглавицата у џамија и ќе си ја изгласате теута за доживотен градоначалник на најпрљавиот, најизградениот и најгрдиот град на планетава.
Сакаш да кажеш дека Александар е добар или е лош?Кој сака да се клади: во Ѓорче Петров 100% победува Александар!
Не. Само сакам да кажам дека 99,9999% победува Александар.Сакаш да кажеш дека Александар е добар или е лош?
Левица - Александар ДимитријевиќКој сака да се клади: во Ѓорче Петров 100% победува Александар!
Нормално. Најдобрата листа мора да биде со ниеден каур на неа.Organizacijata "Za podobro Tetovo" veke eden mesec bara aktivisti. Treba prvo da imash informacii dali nekoj makedonec im se pridruzhi na ovie aktivnosti, pred da go pisuesh ova.
Кој ги брани македонците да не им се придужат, мислиш пред 2001 живееме?За "чисто" Тетово....ниеден Македонец на такозвана "независна" листа.
Као само дуи биле етничка опција...све што од понуда со шиптарскa проминенција е чисто ко солза, иридента до коска, тотално негирање на се' македонско.
Прегледај го приврзокот 306921
Ne jemi një grup qytetarësh që e duam më të mirën për Tetovën prandaj jemi bërë bashkë, të detyruar të aktivizohemi për shkak të degradimit të situatës në të cilën gjendet komuna jonë.Сигурно еден месец објавата им е само на странски јазик напишана, па Македонците не ја разбрале.
Инаку стварно, ваква листа, cremé de la cremé...како ли се собраа, да му е криво на чоек што не е од Тетово за да ги гласа.
На крај ќе ве собере поглавицата у џамија и ќе си ја изгласате теута за доживотен градоначалник на најпрљавиот, најизградениот и најгрдиот град на планетава.