Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Распоредов на сесиите во Монца не е малци измешан? Нели е логично Тренинг 1 па 2 па квалификации, спринт и на крај трка?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Нц, и Силверстоун беше така и третата спринт ќе биде така.

На Ботас му ставаат 4ти моѕор ОД СТРАТЕШКИ ПРИЧИНИ хахахаахахха

Најцигански тим што постои се овие, да ми извинат сограѓаните од ромската заедница.

Значи покажува заби и оп сами го тргаат НА КРАЈ ОД ПОРЕДОКОТ.

Ја да сум н место на Ботас утре ќе го исфрлам Хамилтон или у Недела после 3 круга ќе паркирам, од стратешки причини

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

На Ботас му ставаат 4ти моѕор ОД СТРАТЕШКИ ПРИЧИНИ хахахаахахха

Најцигански тим што постои се овие, да ми извинат сограѓаните од ромската заедница.

Значи покажува заби и оп сами го тргаат НА КРАЈ ОД ПОРЕДОКОТ.

Ја да сум н место на Ботас утре ќе го исфрлам Хамилтон или у Недела после 3 круга ќе паркирам, од стратешки причини

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Уште пред квалификациите кажаа дека ќе му менуваат мотор

Па Монца и Спа реално се најпогодни патеки за менување мотор и остали МГУ-ЦПУ и слични елементи пошто ако имаш супериорен болид најлесно можеш да напредуваш низ поредокот и ако не подиум, сигурен сум дека бар 5то место може да извади, ако е Луис или Макс во прашање можат чак и до второ место, ај да видиме баш шо ке се случува на трката али ке биде интересна сигурно.

Верстапен утре од полпозиција.

Си го испоти газот и пак не го помина Норис. Да не му се фатија рацете од кога го прогласија Расел за следна година :pos:

Ако е вистински шампион, нека победи утре, ете четврт ке стартува. :sekc:

пола секунд по круг е побрз мерцедесов тука, и лесна за претицање е, реално треба прв да биде
А зошто денес заврши 5-ти и не престигна никого?!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom