- Член од
- 30 август 2021
- Мислења
- 1.243
- Поени од реакции
- 2.628
Во ред, извини, ќе се фокусирам на темата.да, но секој твој пост е ад хоминем, твоето постоење тука нема цел, освен лични навреди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред, извини, ќе се фокусирам на темата.да, но секој твој пост е ад хоминем, твоето постоење тука нема цел, освен лични навреди.
не биди толку сигурен, да ги цвикнат маркетите нема кај да бегате.
За втора доза сум наредна недела. А сум на работа...Дали би ми правеле проблем да одам после 15:00 часот за ревакцина ? Или битно е само тој ден да одам ?
За втора доза сум наредна недела. А сум на работа...Дали би ми правеле проблем да одам после 15:00 часот за ревакцина ? Или битно е само тој ден да одам ?
Пфффф, па после зошто не оделе на лекар, а во болница никако. Види, види што мислеле дека им правеле таму
„Српско-македонскиот кислород убива Албанци! Македонија убива Албанци, не со оружје и полиција и војска како порано, туку убива со кислород со лекари, над 70 отсто од Албанците кои се хоспитализирани од коронавирус во Македонија умираат, Бугаро-Македонците не одат дури 20 отсто од смртните случаи“, напишал Мифтари на фејсбук.
Ова е за децата, од британија, конкретно за нив ништо се нема сменето.Ова злобниов делта сој, што напаѓа и многу млади луѓе и ги убива, ги убива ли негде надвор од Македонија во толку зголемен обем? Или само кај нас им е посебно навртен на младите?
Postoi online naracka druzeне биди толку сигурен, да ги цвикнат маркетите нема кај да бегате.