Си купив книга

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Yep, back to back.
Dostoevski odgodina, idiot godinava mi odzema vreme za 50 filmovi.
Едвај чекам да се навлечеш и да ја почнеш бос левел книгата Бесови/Демони како год, каде што ќе сретнеш еден многу шармантен кајганџија низ 800те страници.

Исто така, ако ти се свиѓаше Идиот, обавезно серијава:

Дечки извинете за офтопик, се занесов :noze:

Вчера женава ме изненади. Естетски сработена подобра книга мислам дека не сум држел в рака. Внатре со триста чуда и врагови, перфектно сработена со слика на секоја страна, шах што се отвора, замокот кој се расклопува, писмото до хари потер на посебна страна, се отвора со печатче во него, часовници, чак и таа дебелата од сликата ја има, што се смееше мислам грозно, и се мрдаат очите во книгава. Ви препорачувам да го ѕирните видеото подолу.
Повеќе детали за книгава има на линков.
229198920_878567252737791_850751218460047937_n.jpg

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom