Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Sekako deka Juve ke tone u bezdnata.. klubot so 3tiot najbogat sopstvenik u cel svet..
Па никој не дискутира за шампионското место резервирано за моќниот Интер...Шо толку фама дигнавте бе? Па и онака нели МОЌНИОТ интер ќе биде Шампион... шо се замарате со Јувентус не ми е јасно???
Шо толку фама дигнавте бе? Па и онака нели МОЌНИОТ интер ќе биде Шампион... шо се замарате со Јувентус не ми е јасно???
Посакувано 4-то место? Од кога на Јувентус му било приоритет да биде 4-то место во Серија А? Де објасни ми, нов сум на темава.Па никој не дискутира за шампионското место резервирано за моќниот Интер...
Тука станува збор за тоа дали Јувентус сезонава некако ќе може да се доквака до тоа толку посакувано 4-то место кое лани едвај со Роналдо и еден тон помош од судии го фатија во факинг последно коло...
Па лани крв плукаа до последно коло, сите беа пресреќни кога освоија 4-то место на крај трчаа правеа упијачи по стадион, славеа, го полеваа Пирло со шампањи...Посакувано 4-то место? Од кога на Јувентус му било приоритет да биде 4-то место во Серија А? Де објасни ми нов сум на темава.
Оде Кикица у Јунајтед.
Овие повлечениве со црвено веќе ти паднаа во вода за неколку часа...
Шо те ебам, ти и твоите другарчиња од форумов ставате тажни реакции на секое мое мислење поврзано со Анти Јуве темава и шинтер... дури пак влегувате и во Фан Клуб Јувентус и таму ставате и читате, што е уште поголема иронија.Го имаме првиот излив на мозок, потрес на мозок, инфаркт, срцево прерипување, корона, шлог, настинка и глаукома.... Горилаз Кобољи Џиљи со серија на тажни во рок од 1 минута, брзи, непрочитани, само најдени мои мислења и почастени со тажна реакција.
Честитки.