Darling
High Value
I uste sum ziva, zamisli!Кажа и не ја прими вакцината пошто била ризична.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I uste sum ziva, zamisli!Кажа и не ја прими вакцината пошто била ризична.
I uste sum ziva, zamisli!
сега и невакцинирани ПОПИШУВАЧИ ќе го шират, ама зајко нареди попис теренски ( ОФлајн), со влагање дома мора да има...Никој со умисла не го шири, него со моронштина. Миљон примери од заразени свадбари до колеги на работа у океан систем, па копиљаци по станови.
Voopsto ne.Ко за риск тејкер многу се плашиш од вакцината. А тоа дека уште си жива е прашање на време само кога ќе цофнеш, ко секој еден од нас впрочем. Рискирај дур можеш, боцни се.
Неа ја ценам и ја почитувам и како човек, и како другар и како доктор. Довербата ми е на високо ниво, поради тоа што и го имам веќе апсолвирано карактерот и ѝ го знам резонот на размислување. Знам дека сака само да помогне. Сепак не можат да се бранат нелогичните и селективни мерки кои не вродија со плод, ниту да се избришат од секоја евиденција оние кои го прележаа вирусот, ниту да не се земаат во предвид мислењата и на другите научници и професори (експерти од тоа поле).Само да напоменам. Со она погоре не сакам тебе да те нападнам ниту да те навредам него да укажам дека си патиме од величини и ги обвинуваме граѓаните за смртните последици, а здравството сите знаеме во каква состојба ни е за пациентите.
Voopsto ne.
Momentalnata taktika za masovna vakcinacija e pandemonium od hiperhondrija i paranoja(ako ne se bodes site ke izumreme).
Voopsto ne.
Momentalnata taktika za masovna vakcinacija e pandemonium od hiperhondrija i paranoja(ako ne se bodes site ke izumreme).
Шупрајме сеа?
![]()
Метална честичка е пронајдена во сомнителните вакцини на „Модерна" во Јапонија
Непознатиот надворешен елемент, пронајден во серијата вакцини на компанијата „Модерна...kanal5.com.mk
Потполно точно душо, чиста вистина!... и Да, нова појава меѓу здравствените работници, поради непромисленоста и непризнавањето дека иако некој е вакциниран со двете дози со антиковид вакцини, па и после месец, два, може повторно да се инфицира со коронавирусот, денес низ здравствените институции највероватно има појава на многу позитивни вработени, дел се уште несвесни, дел веќе се во изолација, така да замислите кој е бедем на овој нов бран на своите работни места?
ај нема да кажам, погодите сами!
Будали се Јапанциве, ги проверуваат вакцините.