Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
@Stefan-kobe кажи му Ronaldohehehe на @Scirea, Џонтра го тупи без потреба.
На одмор е у албанија, им снемало струја у цел град, што значи големи се шансите да му рокнал телефонот, што значи стекот во моментов не е низ интернетот, што значи ништо друго не ни преостанува освен да уживаме во овој редок момент на спокој и убавина во еден stekless виртуелен свет и бар за момент да си го сакаме животот во кој стекот едноставно не е присутен, момент кој сега се случува и богзнае кога пак.@Stefan-kobe кажи му Ronaldohehehe на @Scirea, Џонтра го тупи без потреба.
Или може го заклал тој србинот што му се заканил дека ако не му набави биено сирење од Македонија да му донесе некој деновиве ќе му ги избуши гумите. Бил многу напорен, замарал и Стек у вода бегал од него и се праел дека гњури, со отворени очи.На одмор е у албанија, им снемало струја у цел град, што значи големи се шансите да му рокнал телефонот, што значи стекот во моментов не е низ интернетот, што значи ништо друго не ни преостанува освен да уживаме во овој редок момент на спокој и убавина во еден stekless виртуелен свет и бар за момент да си го сакаме животот во кој стекот едноставно не е присутен, момент кој сега се случува и богзнае кога пак.
Уживај мајка ти ми пушти нет да го потрошам преостанатиот дел од батеријата. Те поздравува бај д веј. HhhНа одмор е у албанија, им снемало струја у цел град, што значи големи се шансите да му рокнал телефонот, што значи стекот во моментов не е низ интернетот, што значи ништо друго не ни преостанува освен да уживаме во овој редок момент на спокој и убавина во еден stekless виртуелен свет и бар за момент да си го сакаме животот во кој стекот едноставно не е присутен, момент кој сега се случува и богзнае кога пак.
Ме мрзи.@Stefan-kobe кажи му Ronaldohehehe на @Scirea, Џонтра го тупи без потреба.
Nema veze sto e u Albanija.. Ja glease cela tekma Juve, mesto da kulira na plaza.. ja preku 20 god sto go pratam Juve ne mozam od decava da gleam, on mesto da prai dete tamu po toa plazite, sednal gleal Juve pa mi pisuva Scezni kakva glupost naprail za 2:2..На одмор е у албанија, им снемало струја у цел град, што значи големи се шансите да му рокнал телефонот, што значи стекот во моментов не е низ интернетот, што значи ништо друго не ни преостанува освен да уживаме во овој редок момент на спокој и убавина во еден stekless виртуелен свет и бар за момент да си го сакаме животот во кој стекот едноставно не е присутен, момент кој сега се случува и богзнае кога пак.
Види, не е баш за фалење дека човек како тебе се размножува така да не замарај ти се молам.Nema veze sto e u Albanija.. Ja glease cela tekma Juve, mesto da kulira na plaza.. ja preku 20 god sto go pratam Juve ne mozam od decava da gleam, on mesto da prai dete tamu po toa plazite, sednal gleal Juve pa mi pisuva Scezni kakva glupost naprail za 2:2..
Па така де. Роналдо е 32 битен, нас ни треба 64 битен.Јуве каде останале сите битни играчи според Маци Моџи, Горилаз Кобољи Џиљи, Сладоледџија Недвед, Гарфилд Паратичи и Скиреа Инстаграм профил Роналдо фанс фром араунд д врлд.