Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Еден факинг Силва не веруват фановите на Милан дека можат да го потпишат, ова е жалосно, сеуште неможам да верувам во кое дно паднал Милан како клуб. Да ти ебам и стабилност и све, ако ова е цената која мора да ја платат фановите за да клубот им биде "стабилен финансиски".

Елиот заедно со кинезиве од Интер треба да летат што е можно побрзо од Милано.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Еден факинг Силва не веруват фановите на Милан дека можат да го потпишат, ова е жалосно, сеуште неможам да верувам во кое дно паднал Милан како клуб. Да ти ебам и стабилност и све, ако ова е цената која мора да ја платат фановите за да клубот им биде "стабилен финансиски".

Елиот заедно со кинезиве од Интер треба да летат што е можно побрзо од Милано.
Не знам што те чуди. Еден јувентус кој има свој стадион и со години е стабилен едвај го договори локатели и тоа со позајмици рати едвај да плати 35 милиони. Силва вреди над 50+ милиони евра. Нема клуб во Италија кој може моментално да си дозволи таков трансфер. Плус тоа што Милан веќе потроши над 60 милиони за трансфери. Така да не знам што те чуди. Пак ќе кажам не е само Милан ова сите клубови во Италија се.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.369
Поени од реакции
14.783
И ние повеќе веруваме дека Елиот има све под контрола и дека финансиски Милан е стабилен. Кога ќе ги читам оние црвени бројки со минус пред нив, не се чувствувам баш најдобро. :)

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Не знам што те чуди. Еден јувентус кој има свој стадион и со години е стабилен едвај го договори локатели и тоа со позајмици рати едвај да плати 35 милиони. Силва вреди над 50+ милиони евра. Нема клуб во Италија кој може моментално да си дозволи таков трансфер. Плус тоа што Милан веќе потроши над 60 милиони за трансфери. Така да не знам што те чуди. Пак ќе кажам не е само Милан ова сите клубови во Италија се.
Го договори така затоа што знаеше дека може така да го договори, само Ањели знае што се крие зад овој трансфер, има нешто мафијашко тука не бидете наивни, никој денеска не ти дава главен играч на екипата на 2 годишна обична позајмица...

Да не им беше Роналдо над глава, Јувентус без проблем само од парите на неговата плата ќе потпишеше по еден "Силва" годишно.

Јас ти реков налет од тоа стабилност кога вие како фанови не ви се верува дека можете да го потпишете факинг силва кој е 4 виолина во Сити.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.743
Поени од реакции
5.680
Кој црни Силва, ако земаат некој ќе го земат Месиа од Кротоне, то е најдобро шо се можи во оваа сиромаштија проклета.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.369
Поени од реакции
14.783
Јас ти реков налет од тоа стабилност кога вие како фанови не ви се верува дека можете да го потпишете факинг силва кој е 4 виолина во Сити.
Небитно стабилноста (се надевам ќе ја обезбедат :)), која е алтернативата? Муабетите: "ау, знаеш ли кој играл за Милан (или Интер), на што личи клубот сега, порано играле едни од најдобрите фудбалери во свет, овие не се достојни за тој клуб и сл", веќе се потрошени и никаква корист од нив. Сто пати сум напишал, не гледам некој да се тепа да ги купи Милан и Интер и да е спремен да се расфрла со пари.

Може ќе налета некој пијан од нафта милијардер, но до тогаш ова е реалноста. Или ќе ја прифатиш или ќе живееш во прикаски од минатото.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ајде бабани пристиже и Кореа, 4 прејаки трансфери за невидена доминација и 150 милиони во плус...

Додека другите се дават во долгови и не можат 1 асален трансфер да направат.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ајде бабани пристиже и Кореа, 4 прејаки трансфери за невидена доминација и 150 милиони во плус...

Додека другите се дават во долгови и не можат 1 асален трансфер да направат.
Шитнете го и Лаутаро и сменете го со Распадори, прејак трансфер за невидена доминација за четврто место ко Арсенал и 200 милиони во плус...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Шитнете го и Лаутаро и сменете го со Распадори, прејак трансфер за невидена доминација за четврто место ко Арсенал и 200 милиони во плус...
Збориш како Интер едвај да спаси жива глава и бодче со помош на судии против ултра слабиот Удине на Фриули.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481

@Джонтра Вохохолта кажи му Ronaldohehehe на @Scirea, не ме бива мене за такви работи :kafence:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

@Джонтра Вохохолта кажи му Ronaldohehehe на @Scirea, не ме бива мене за такви работи :kafence:
Страв ми е може да ми постира слика од инстаграм каде Роналдо вика дека се грижи за својата кариера. :kafence:
Истотака може да ми дојдат и останатите од фан клуб со изјава од тетка Недвед дека Роналдо сигурно останува, плус може да ми спомнат дека Интер продаде 3 битни штрафа.
Истотака може да ми спомнат и дека Алегри се врати кај нив.

Немој така да ме местиш сепак сеуште ништо не им пишале розевите весници.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom