не и е од вакцина, идела на базен кај што имало бацки кој чакија мавале у водаДневна доза антиваксерско пакетче
Прегледај го приврзокот 304483
Прегледај го приврзокот 304480Прегледај го приврзокот 304481

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не и е од вакцина, идела на базен кај што имало бацки кој чакија мавале у водаДневна доза антиваксерско пакетче
Прегледај го приврзокот 304483
Прегледај го приврзокот 304480Прегледај го приврзокот 304481
...а што со тие што се вакцинирани, а лежат на инфективна и го оптоваруваат здравствениот систем, а други со хронични болести не можат да се лечат, нели е вакциниран со антиковид вакцина плус државата дополнително одвои средства да ја плати таа антиковид вакцина од задничкиот буџет, дупли трошок не е ?не гледам во болница да лежат 100 души кои имале сообраќајки или имаат срцеви болести. Наспроти, они не можат да дојдат на ред од коронаши да се прегледаат и умираат пред време.
...а што со тие што се вакцинирани, а лежат на инфективна и го оптоваруваат здравствениот систем, а други со хронични болести не можат да се лечат, нели е вакциниран со антиковид вакцина плус државата дополнително одвои средства да ја плати таа антиковид вакцина од задничкиот буџет, дупли трошок не е ?
Па сигурен сум дека никој нема со сила да те држи, за да те вакцинираат!пак ќе ми ја стават истата вакцина и дефинитивно ќе ме вакцинираат? Значи во ризик сум да поминам пак 3 дена потечена. Нема шанса
ќути она незнае дека во Тексас прават тријажа, и предност за спасување имаат вакциниранитеДа умре ондак чим вакцината не му помогнала.
Sakas da kazas deka 80 godisen vakciniran starec ke ima.prednost vo lecenjetonod 35 godisen nevakciniran vo teksas. Jas ne go razbrav tekstot bas taka kako sto pisas ti tuku drugse. Ali ajde jbg nebitno toa.Па сигурен сум дека никој нема со сила да те држи, за да те вакцинираат!
Шала настрана, зборувај до матичниот, мислам дека они имаат протоколи за вакви случаи.
ќути она незнае дека во Тексас прават тријажа, и предност за спасување имаат вакцинираните![]()
...а што со тие што се вакцинирани, а лежат на инфективна и го оптоваруваат здравствениот систем, а други со хронични болести не можат да се лечат, нели е вакциниран со антиковид вакцина плус државата дополнително одвои средства да ја плати таа антиковид вакцина од задничкиот буџет, дупли трошок не е ?
Ме интересира нешто. За мене.
Нели со првата доза имав проблеми.
За ревакцинација по се што ми се случи каде очигледно беше некоја алергија, пак ќе ми ја стават истата вакцина и дефинитивно ќе ме вакцинираат? Значи во ризик сум да поминам пак 3 дена потечена. Нема шанса.
Што се случува во вакви случаеви?
Ако си го читал текстот, тогаш многу добро знаеш. Плус не е небитно, ме извади од контекст. Ама не се лутам, уживајSakas da kazas deka 80 godisen vakciniran starec ke ima.prednost vo lecenjetonod 35 godisen nevakciniran vo teksas. Jas ne go razbrav tekstot bas taka kako sto pisas ti tuku drugse. Ali ajde jbg nebitno toa.
Ај не можеш да се пофалиш уште 2 пати со ова?Денес директорот во фирма кај што работи мајка ми , им рекол тие што не се вакцинирани да не ми доаѓаат на работа.
По мене, од тоа што си опишала, имаш квинкеов синдром, јака алергиска реакција на некоја компонента од вакцината, една скала подолу од анафилактички шок.Ме интересира нешто. За мене.
Нели со првата доза имав проблеми.
За ревакцинација по се што ми се случи каде очигледно беше некоја алергија, пак ќе ми ја стават истата вакцина и дефинитивно ќе ме вакцинираат? Значи во ризик сум да поминам пак 3 дена потечена. Нема шанса.
Што се случува во вакви случаеви?
Пред неколку дена ова истово му го реплицирав на Јанко бурек на твитер, и му ја постирав оваа слика која доста зборува...Прегледај го приврзокот 304458![]()
НЕМА ОБЈАСНУВАЊЕ: Израел пријави речиси ист број на заразени и починати како и Македонија во последните 24 часа!
НЕМА ОБЈАСНУВАЊЕ: Израел пријави речиси ист број на заразени и починати како и Македонија во последните 24 часа!denesen.mk