Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не се шушти за десен бек...ама баш никаква ни шпекулација од најлошиот ITK. За среден ред уште се зборува за Ауар, вчера прочитав дека Лион сакале да го продадат оти бил нетокму со понашањето. А за напаѓач, наводно Артета бил разочаран што не му го донеле Абрахам :D

Би било добро да може да се изведе ЕСР и Одегард во иста постава да играат, а притоа од двајцата да може максимум да се извади. Секако ако останеме со ваков играчки состав и ваква моментална форма кај напаѓачите и средниот ред, не би можеле да си дозволиме едниот да е замена за другиот.

Ќе сфатам за Локонга, Вајт и Одегард. Ама зашо побогу Ремздејл коа веќе го имаш Лено а реално за втора опција имаш сигурно и поефтини голмани. На страна тоа што и сеа за сеа не беше нешто посебно. Ни во Брнмаут ни во Шефилд.

Ај, нека е со лесно. Уште некое добро десно бекче како Лемпти или Ааронс и солидем преоден рок. Со оглед на околностите.

Ќе сфатам за Локонга, Вајт и Одегард. Ама зашо побогу Ремздејл коа веќе го имаш Лено а реално за втора опција имаш сигурно и поефтини голмани. На страна тоа што и сеа за сеа не беше нешто посебно. Ни во Брнмаут ни во Шефилд.

Ај, нека е со лесно. Уште некое добро десно бекче како Лемпти или Ааронс и солидем преоден рок. Со оглед на околностите.
Прва сезона можеби резерва, ама долгорочна инвестиција и замена за Лено. Да сакаа да штедат, ќе го задржеа Рајан без да потрошат ни лира. А баш напротив, сите фанови на Бормут и Шефилд имаат само позитивно мислење за него.

Лено ако продолжи вака, Рамсдејл прв ќе биде.

@Гард , @Gazpapir

Ремздејл мене лично ми се виде онака, просек и во Борнмут и во Шефилд. Но тоа е мое мислење, може и ќе блесне во иднина за Арсенал. Иако мислам дека подобро ќе беше да вложеа во Лемпти или Аронс на десна бековска за сезонава. Голманската позиција и не беше нешто приоритетна за трошење пари :)

@Гард , @Gazpapir

Ремздејл мене лично ми се виде онака, просек и во Борнмут и во Шефилд. Но тоа е мое мислење, може и ќе блесне во иднина за Арсенал. Иако мислам дека подобро ќе беше да вложеа во Лемпти или Аронс на десна бековска за сезонава. Голманската позиција и не беше нешто приоритетна за трошење пари :)
Немаме втор асален голман, за мене идеално ќе беше да го потшишевме Рајан и да ги дадеме овие 30 милиона за десен бек. Али ете, од некоја причина не ни пробавме за Рајан.
Автоматски споено мислење:

Рамсдејл уште одма добива хејт по социјалните мрежи, уште одма е принуден да исклучува коментари... Какви гнаси од луѓе.

@Гард , @Gazpapir

Не сум го прател за да коментирам, времето ќе покаже. По тоа што читав на Редит, профил на играч бил што ги покрива недостатоците на Лено (игра со нога, добри проценки кога да боксува топка)

Нема да ми смета што сме го донеле овој ако до 31 ги пополниме и останатите дупки во тимот, пред се десен бек.

Но се ми се чини џабе со тоа што на оној мајмунот му даваме нов договор и пак првотимски статус во среден ред, што Лаказет не го продадовме а има уште една година од договорот, и да не редам еден куп други стратешки грешки.

Нека му е со среќа на Рамсдејл ако дојде, секако дека ќе го подржам кога ќе биде наш играч, и нема одма да речам флоп, ваков, таков, но стварно не ми се чинеше како приоритет, барем не за токлкава сума.

Најлс, Нелсон, Лаказет/Обамејанг, Елнени, Вилиан, Белерин... до 31 мораме сите овие.
Нкетиа има голема шанса да си оди. Околу 20м можат да се извадат. Исто толку и од Белерин, но дали ќе се најде купувач...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom