Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Луѓе Хакими не бил платен ни евро, така да дел од неговата продажба отишол во реал, за лукаку не знам како е ситуацијата и дали му се должело на Јунајтед, така да не знам што да кажам. А за шпиц единствен кој би сакал да дојде е Влаховиќ. Млад е и покажа лани дека може да постигнува голови, т. е. дека ке биде одлична инвестиција.
На документи си важат тие пари, Интер минатото лето го купи Хакими за 40 милиони евра. Како ќе ги исплаќаат тие пари никого не го боли кур. Истото е и со Лукаку.

Направија повеќе од 150 милиони профит ова лето, за плати даваат помалку од лани и пак не им се дава 40-50 мил. за асален 4ти шпиц. Немаат никакви амбиции кинезиве. Се надевам што побрзо ќе го продадат клубот.

Како бе така 40-50 милиони за 4ти шпиц. Сфаќам што сакаш да кажеш ама моментално нема некој реално достапен за тие пари. Виола не го дава Влаховиќ, други шпицови не постојат за тие пари. Боље Вегхорст за 15-20 него Кореа или Запата за 40, поготово овој вториов.

Стока е овој Вут, го глеав на европското бараба огромна, нека дое ќе се одбиваат од него проклетите калчо дефанзивци.
И него го иам предложено, не на форумов ама на чет со Стек и екипата.
Јохан Кројф сум на форумов што се тиче низоземски играчи. Нека остане запишано.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.762
На документи си важат тие пари, Интер минатото лето го купи Хакими за 40 милиони евра. Како ќе ги исплаќаат тие пари никого не го боли кур. Истото е и со Лукаку.

Како бе така 40-50 милиони за 4ти шпиц. Сфаќам што сакаш да кажеш ама моментално нема некој реално достапен за тие пари. Виола не го дава Влаховиќ, други шпицови не постојат за тие пари. Боље Вегхорст за 15-20 него Кореа или Запата за 40, поготово овој вториов.

Стока е овој Вут, го глеав на европското бараба огромна, нека дое ќе се одбиваат од него проклетите калчо дефанзивци.
И него го иам предложено, не на форумов ама на чет со Стек и екипата.
Јохан Кројф сум на форумов што се тиче низоземски играчи. Нека остане запишано.
Четврти затоа што три веќе имаме.
Секако ќе игра повеќе од Санчез кој и да дојде.
Џеко е 0€ опција, па не гледам зашто да не се фрлат 30-40 милиони за опција плус во нападот. Сигурен сум дека за тие пари има и други играчи освен Кореа и Запата.
Уствари гледам зашто да не се фрлат 30-40 милиони. Еве Нандез е близу Тотенхем а Каљари барале за него 25-30 мил. €
Чим за тие пари не успеале да се договорат со Каљари, нема што повеќе да се дискутира. Овие ти се прави цинцари. Јас сериозно мислев дека ќе фрлат околу 50 мил. од продажбата на Лукаку, и за таа сума мислам дека ќе го пазареа Влаховиќ.
Запата и мене ми е преценет. Можеби 20 мил. е ок за него, 40 too much.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Четврти затоа што три веќе имаме.
Секако ќе игра повеќе од Санчез кој и да дојде.
Џеко е 0€ опција, па не гледам зашто да не се фрлат 30-40 милиони за опција плус во нападот. Сигурен сум дека за тие пари има и други играчи освен Кореа и Запата.
Уствари гледам зашто да не се фрлат 30-40 милиони. Еве Нандез е близу Тотенхем а Каљари барале за него 25-30 мил. €
Чим за тие пари не успеале да се договорат со Каљари, нема што повеќе да се дискутира. Овие ти се прави цинцари. Јас сериозно мислев дека ќе фрлат околу 50 мил. од продажбата на Лукаку, и за таа сума мислам дека ќе го пазареа Влаховиќ.
Запата и мене ми е преценет. Можеби 20 мил. е ок за него, 40 too much.
Да де, сфаќам, не по хиерархија 4ти.

Нема бе, тие се опциите. Виола наводно одбила 50 милиони за Влаховиќ од Интер по формула ко Јуве за Киеза. Ги одбиле и Атлетико за горе доле иста сума. Мада па и за него е знак прашалник колку уствари вреди за 50+.
Точно е дека не даваат пари кинезите, плус за кур ми е 30 милиони за Нандез за позиција каде веќе купивме играч за 12. Добро ќе беше да искомбинираа некоја позајмица со можен откуп и слично ама се курчат Каљари и кој ги ебе.

Нема бе друг шпиц, од англиско нема ниеден достапен добар што би го земал. Од шпанско истотака никој, освен можеби ете тој Александер Исак мада он летово го потврди трансферот у Сосиедат. Другите екипи немаат напаѓачи добри, бар не некој што би го појачал Интер. У германско истотака нема, ете освен овој Вегхорст што се појави за реално достапна сума ако се точни најавите секако. У француско истотака не гледам добар шпиц за Интер, освен Икарди. Холанѓаните немаат напаѓачи, Мален отиде у Борусија, друго ништо немаат чим уште постојат Де Јонговци.

Ете Џеко за 0, Лаутаро е тука плус Санчез и ете некоја лесно достапна опција, мада Кореа, Инсиње и Запата воопшто не се достапна ниту пак евтина ниту пак нешто особено јака опција.
Така да дај го тешкашов за 14 милиони и следно лето ако случајно се среди ситуацијата со светов и кинезите и клубов, купувај јак шпиц.

Ти кој би го купил за 50 милиони евра? Ако се сложиме дека Влаховиќ не ти е достапен за тие пари.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.762
Ти кој би го купил за 50 милиони евра? Ако се сложиме дека Влаховиќ не ти е достапен за тие пари.
Ја би сакал да видам помлад играч. Санчез и Џеко се 30+ овој е 29.
Како опции до 50 мил. пре би идел со Кин, Кореа или ете да се договореа со Челзи за Абрахам. Не ми текнува колку платија Рома ама сигурно беше под 50
Мислам дека сите тројца (Кин, Кореа, Абрахам) се подобра опција од Вегхорст или како и да се изговара.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Како опции до 50 мил. пре би идел со Кин, Кореа или ете да се договореа со Челзи за Абрахам. Не ми текнува колку платија Рома ама сигурно беше под 50
Мислам дека сите тројца (Кин, Кореа, Абрахам) се подобра опција од Вегхорст или како и да се изговара.
И јас сум повеќе за млад шпци со оглед на тоа што го иаме Џеко ама и Вегхорст не е лоша опција за сезонава/следната сезона. Висок, Јак, добар прием на топка. Не го иам многу гледано но ваков двометраш, со таква солидна статистика за 20 милиони е исплатлив ризик.

Млад шпиц за 20 милиони тешко дека ќе најдат, особен не некој висок и снажен за да се уклопи со Лаутаро напред.

Јас би пре за Долберг да се проба, на европското добро изигра, во Ајакс исто беше добар. А од „постариве“ мислам дека Лаказет доста добро би легнал во Интер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Помлад ваљда е планирано следното лето да се кешира. Кин, Кореа и Абрахам се чисти просеци а можно е да се каже и под просеци поготово за тие пари. Не дека овој Вугхорст е кујзне што, никој не го ни знае.
Паметно работи Марота и јас не би трошел колку да се рече дека се потроши пари на замена на Лукаку а уствари замена (во смисла на прв и главен шпиц) веќе иаме у името на Лаутаро.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.762
Помлад ваљда е планирано следното лето да се кешира. Кин, Кореа и Абрахам се чисти просеци а можно е да се каже и под просеци поготово за тие пари. Не дека овој Вугхорст е кујзне што, никој не го ни знае.
Паметно работи Марота и јас не би трошел колку да се рече дека се потроши пари на замена на Лукаку а уствари замена (во смисла на прв и главен шпиц) веќе иаме у името на Лаутаро.
Сменив мислење комплетно. Ако кинезиве останат, следно лето Петања ќе ни биде главен трансфер.
Иначе се сложувам со Шишка за Долберг. И тој е супер опција.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.698
Кој е овој Werghost ?! Подобро нека му дадат шанса на Сатриано него на овој клапчо, не бива од овој фудбалер, како Крауч да го гледам, играше како да е на slowmotion... уште и ќе искешираат 20м...

Запата за овој е Марадона.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.641
Поени од реакции
59.565
У француско истотака не гледам добар шпиц за Интер, освен Икарди.
:love:

Јасно е дека Марота и Перо мораат да најдат решение од други првенства. Слаби опции за Интер се сите овие во Италија, плус сакаат да не одерат. Ако земеме шпиц за 40 милиони на 29-30 години возраст, со здравје да си го носиме 4 години, никако нема да можат да се ослободат од истиот.

Така да или позајмица некаква или 10-15 милиони и да се помине сезонава некако.

Реално ни треба квалитетен шпиц на 24-25 години возраст, кога ќе го шитнат Лаутаро да има кој да игра.

Или нека го вратат Икарди, ама ај да не ја правиме големата сега :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.358
Цитиран си, што да не мислиш те пропуштив.
Ебаве дуото. :D

Константно ќе бидеш нервиран сега.
Ќе те цитирам со одговори како фан на Јувентус, ќе мислиш дека @Mondonico го читаш.
Не споменувај го напразно името Мондонико, чедо мое.

:kafence:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.762
Нов ден, ново име како можна опција во нападот. Денес на менито е Турам.

Kajgana Shop

На врв Bottom