Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.651
- Поени од реакции
- 59.625
And he shall be called Denzel, because кој ќе се расправа за презимето...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
And he shall be called Denzel, because кој ќе се расправа за презимето...
Па не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!Chance of a lifetime да играш за Челзи
Му се помочаа на клубот, ама онака асално заедно со Конте потпомогнати од Женгменг.
За Конте уште плативме зашто сакал да си замине![]()
Џанго.And he shall be called Denzel, because кој ќе се расправа за презимето...![]()
Апсолутно се согласувам со цел пост, освен со умирачката што е малце претераноПа не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!
Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...Па не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!
Ама што? Шампион на Италија е Интер не е клуб за опстанок што се бори.Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...
Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...
Pa sporeduvas istoriski.. Istoriski i Genoa e bolje od Celzi.. ali se poslabi.. jak kur SA ako osvoile inter, ili juve 9 god sto osvojuvaa, voocliva e razlikata megju engleska i italija..Ама што? Шампион на Италија е Интер не е клуб за опстанок што се бори.
Дај бе човек..... ДААААЈ.... МРШ У ПИЧКУ МАТЕРPa sporeduvas istoriski.. Istoriski i Genoa e bolje od Celzi.. ali se poslabi.. jak kur SA ako osvoile inter, ili juve 9 god sto osvojuvaa, voocliva e razlikata megju engleska i italija..
Автоматски споено мислење:
Sefild sto ispadnaa generiraa poiss paro nego sampionot na italija.. toa sve ti kazuva..
Hronicno nervozen covek si.. ti treba strucna pomos..Дај бе човек..... ДААААЈ.... МРШ У ПИЧКУ МАТЕР