Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
Chance of a lifetime да играш за Челзи :tapp:
Му се помочаа на клубот, ама онака асално заедно со Конте потпомогнати од Женгменг.
За Конте уште плативме зашто сакал да си замине :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.449
Chance of a lifetime да играш за Челзи :tapp:
Му се помочаа на клубот, ама онака асално заедно со Конте потпомогнати од Женгменг.
За Конте уште плативме зашто сакал да си замине :pos:
Па не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.124
Поени од реакции
10.038
Нема потреба да се замараме за него, секако имаше очаен first touch и не кошташе финале ЛЕ и елиминација у ЛШ. ;)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Па не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!
Апсолутно се согласувам со цел пост, освен со умирачката што е малце претерано :D

Пишав јас веќе за него и завршив, не знам дали прочита, на иста линија сме за ова.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама што? Шампион на Италија е Интер не е клуб за опстанок што се бори.
Pa sporeduvas istoriski.. Istoriski i Genoa e bolje od Celzi.. ali se poslabi.. jak kur SA ako osvoile inter, ili juve 9 god sto osvojuvaa, voocliva e razlikata megju engleska i italija..
Автоматски споено мислење:

Sefild sto ispadnaa generiraa poiss paro nego sampionot na italija.. toa sve ti kazuva..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.449
Pa sporeduvas istoriski.. Istoriski i Genoa e bolje od Celzi.. ali se poslabi.. jak kur SA ako osvoile inter, ili juve 9 god sto osvojuvaa, voocliva e razlikata megju engleska i italija..
Автоматски споено мислење:

Sefild sto ispadnaa generiraa poiss paro nego sampionot na italija.. toa sve ti kazuva..
Дај бе човек..... ДААААЈ.... МРШ У ПИЧКУ МАТЕР

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Направија повеќе од 150 милиони профит ова лето, за плати даваат помалку од лани и пак не им се дава 40-50 мил. за асален 4ти шпиц. Немаат никакви амбиции кинезиве. Се надевам што побрзо ќе го продадат клубот.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.881
Поени од реакции
17.717
Луѓе Хакими не бил платен ни евро, така да дел од неговата продажба отишол во реал, за лукаку не знам како е ситуацијата и дали му се должело на Јунајтед, така да не знам што да кажам. А за шпиц единствен кој би сакал да дојде е Влаховиќ. Млад е и покажа лани дека може да постигнува голови, т. е. дека ке биде одлична инвестиција.

Kajgana Shop

На врв Bottom