Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
And he shall be called Denzel, because кој ќе се расправа за презимето...
And he shall be called Denzel, because кој ќе се расправа за презимето...
Па не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!Chance of a lifetime да играш за Челзи
Му се помочаа на клубот, ама онака асално заедно со Конте потпомогнати од Женгменг.
За Конте уште плативме зашто сакал да си замине
Џанго.And he shall be called Denzel, because кој ќе се расправа за презимето...
Апсолутно се согласувам со цел пост, освен со умирачката што е малце претераноПа не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!
Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...Па не сфаќа Иосоно дека мене тоа ми смета кај свињата, а не фактот што си отишол. Не напраи од Челзи подоле хахаха, значи не знам могуче моментално да е Челзи боље клуб од нас ама историски гледано чао. Затоа ме нервираат сите што ја оправдуваат свињата а тој со една реченица ни се испомоча на цела клуб. ДА УМРЕ!
Ама што? Шампион на Италија е Интер не е клуб за опстанок што се бори.Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...
Istoriski gledano, i Genoa e podobra od Celzi so domasni tituli, ama...
Pa sporeduvas istoriski.. Istoriski i Genoa e bolje od Celzi.. ali se poslabi.. jak kur SA ako osvoile inter, ili juve 9 god sto osvojuvaa, voocliva e razlikata megju engleska i italija..Ама што? Шампион на Италија е Интер не е клуб за опстанок што се бори.
Дај бе човек..... ДААААЈ.... МРШ У ПИЧКУ МАТЕРPa sporeduvas istoriski.. Istoriski i Genoa e bolje od Celzi.. ali se poslabi.. jak kur SA ako osvoile inter, ili juve 9 god sto osvojuvaa, voocliva e razlikata megju engleska i italija..
Автоматски споено мислење:
Sefild sto ispadnaa generiraa poiss paro nego sampionot na italija.. toa sve ti kazuva..
Hronicno nervozen covek si.. ti treba strucna pomos..Дај бе човек..... ДААААЈ.... МРШ У ПИЧКУ МАТЕР