Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Видете го пасот на Пелегрини за третиот гол, но Алегри планира да го задржи син му Де Шиљо место него. Ми се гади од вакви потези.
Пелегрини не е ни за во У19 не за нешто друго :)

Пелегрини не е ни за во У19 не за нешто друго :)
Како бе Деви? 22 години има детето, што треба фазла не знам. Иако има неколку повреди досега, вреди да се остави една сезона. Истото со Спинацола го направивме

Пелегрини освен пасот за Кулушевски што го погоди све друго беше криминал

Како бе Деви? 22 години има детето, што треба фазла не знам. Иако има неколку повреди досега, вреди да се остави една сезона. Истото со Спинацола го направивме
Ужас е Пелегрини кај го пуштивме не заигра. Нема допирна точка со Спинаѕола освен што се двата млади.
Автоматски споено мислење:

Рамзи изненадувачки добар како региста денеска, шашаво почна од тоа што го видов ама добра партија се на се. Бернардески исто изненадувачки солиден, Пелегрини освен пасот до Кулу криминална партија. Роналдо слабо ама не ме загрижува ни најмалце, знаеме дека ќе се разигра и ќе даде 30+ гола секако. Дибала ако не се повредува сезонава ќе се прошетаме до Скудето.
Dajte link od sansite i golovite

giphy.webp

Moze da si praime kejf samite sebesi ama bez super sreden red nisto ne pravime... (vaka so ovoj sreden red najmnogu pominuvanje na grupite LS i 3 ili 4 mesto Seria A)

Shtom Devi ( choek shto zboruva pozitivno za igrata na Benta primer) zbori deka Pelegrini ne go biva znachi stvarno e trup deteto:):):) inache ne go gledav fudbalot

Pogolema e sansata indiska serija sto pocnala da se emituva u juli (ili juni ne znam koga pocinja transfer rok) da zavrsi, otkolku sagava so transferov na Lokateli..

IMG_20210816_224051.jpg
IMG_20210816_224109.jpg

Сместа би го пуштил да оди, без пари, му го ебам самобендисаното лигле. Незадоволен бил, сакал да оди, али гзот му зинал по платата што му ја дава Јувентус, и самиот знае дека таа плата на 36 години ниту еден друг клуб нема да му ја даде. Штета што неможат да го седнат на клупа ради тоа што е име у фудбалот и има голема фан база, али да е до мене ни на стадион не би го пуштил. Циган!!!

Иначе добивме нов датум за Локатели...Петок :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom