На полусезона ми одземаа неколку бодови, да не ги рачунаат најслабите 4 кола да ги скинат, така нешто? Читав во правила.Честитки @џимеј
Поштено, си растури сезонава во италијанско (*не начека на домашен терен де). Мило ми е што остана активен цело време
Е @Uli Hoeneß ме разочара. Изгуби се што може да се изгуби. Мада во некои лиги беше неизвесно до крај, али те фатив на искуство.
Од моите позначајни успеси сезонава на RealFevr, 8мо место во Шпанско, 5то во Турско на оверал табелата.
Се читаме следна сезона.
Да, правило што многу го мразам. Сакам да се калкулира и ужасот.На полусезона ми одземаа неколку бодови, да не ги рачунаат најслабите 4 кола да ги скинат, така нешто? Читав во правила.
Да не играше ти активно, немаше ни јас да играм. Вака ми беше многу интересно и за викенд проверував како играш и што трансфери си направил Само две кола не успеав да направам трансфери, вториот пат беше ова сега... онаму февруари-март бајаги лош бев.
Се на се, топ искуство. Сега останува ЛШ фантазито
Ла ЛигаКодови за Сериа А и Ла Лига ?
Ммм, подобро изгледа стварно. Добро што е со класични ФПЛ правила, нема мануелни измени и бодови за дриблинзи, клизачи@Dani https://fantaliveseriea.com/ оваа верзија летово е актуелна помеѓу фановите на Серија А, ликов ја има ископирано ФПЛ, правила and everything. Ако има заинтересираност ја би да напраиме лига тука, многу е попрегледна и поатрактивна за играње од актуелнава.
Имате ли лига таму да направам тимче набрзинка од сабајле?Btw не стига мејл за верификација на fantaliveseriea. Изгледа сепак ќе останеме на RealFevr