Џ
Перо е 2 класи подобар од Флоренци.
Секако. Флоренци е десен бек ко прво и според мене е многу потценет играч, уште кога се знаеше дека нема да продолжи со Рома сакав да дојде ама го собраа ПСЖ. Башка на Перишиќ му проаѓа зенитот и треба да се шитне со време.Перо е 2 класи подобар од Флоренци.
Флоренци единствено предност би добил во класична 4-4-2 како бек во задна 4ка.
За офанзивен бек, Перо е подобар во секој поглед.
Зошто да не одјебе Конте побогу?
Leaked Document Confirms Suning Want To Remain Inter's Owners, Italian Media Reveal
Inter's owners Suning have no intention of selling the club, a report in the Italian media confirmed today. La Repubblica have gained access to an 18-pagesempreinter.com
Интер што ќе се распаднале и кинезите што сигурно ќе го шитнеле клубот дека не сме се зачлениле у супер лигата според Ио Соно Днасимо Днорати.
Еве може сеа ви е појасно зошто Конте си отиде ПОБОГУ!Ја не гледам воопшто логика Конте да си отиде. Баш во моментов кога освои и кога има уште 1 година (?) од договорот.
Башка сите тимови се во финансиски проблеми и ова лето мислам ќе биде рекордно ниско по потрошени пари на засилувања.
Ќе се најдат 0€ играчи, ќе се земе некој на позајмица и ќе се истера уште една сезона. Допрва треба да ги продаваат Ж.Марио, Лазаро, Наинголан, ДиМарко, Далберт, Гаљардини (овој дури мислам ќе остане) и Весино, со што Весино ќе биде голем проблем знаејќи дека цела сезона беше во аут.
А има и најави дека следна сезона ќе стартува со публика, со што мислам дека најлошото го поминавме.
Чекај бе аман само што се врати кајганава... Ај викендов ќе се расправаме, немам ни време ни енергија моментално.Еве може сеа ви е појасно зошто Конте си отиде ПОБОГУ!
И фала многу Сунинг,ќе заборавев
Да причекаме до крај на преоден рок и да опнеме една кладба дали Интер ќе фати лш догодина?Чекај бе аман само што се врати кајганава... Ај викендов ќе се расправаме, немам ни време ни енергија моментално.
Иначе Парма Интер 0-2 со 30+ шута, Интер слабите што ќе се распаднеле според Иосоно Мандорлини и Маркес Гвидолин.
Ајде бе може, увек сум за кладба мике мој.Да причекаме до крај на преоден рок и да опнеме една кладба дали Интер ќе фати лш догодина?
У бришење акаунти ама не како Дарчо да се вратиме за 2-3месеца како автобуси,тролејбуси,шинобуси туку онака реален over and out
Шала на страна,ја знаев дека Сунинг ќе не унаказат ама ова што го направија дури и за мене е изненадувачки трагично.Ајде бе може, увек сум за кладба мике мој.