Џ
Перо е 2 класи подобар од Флоренци.
Секако. Флоренци е десен бек ко прво и според мене е многу потценет играч, уште кога се знаеше дека нема да продолжи со Рома сакав да дојде ама го собраа ПСЖ. Башка на Перишиќ му проаѓа зенитот и треба да се шитне со време.Перо е 2 класи подобар од Флоренци.
Флоренци единствено предност би добил во класична 4-4-2 како бек во задна 4ка.
За офанзивен бек, Перо е подобар во секој поглед.
Зошто да не одјебе Конте побогу?
![]()
Leaked Document Confirms Suning Want To Remain Inter's Owners, Italian Media Reveal
Inter's owners Suning have no intention of selling the club, a report in the Italian media confirmed today. La Repubblica have gained access to an 18-pagesempreinter.com
Интер што ќе се распаднале и кинезите што сигурно ќе го шитнеле клубот дека не сме се зачлениле у супер лигата според Ио Соно Днасимо Днорати.![]()
Еве може сеа ви е појасно зошто Конте си отиде ПОБОГУ!Ја не гледам воопшто логика Конте да си отиде. Баш во моментов кога освои и кога има уште 1 година (?) од договорот.
Башка сите тимови се во финансиски проблеми и ова лето мислам ќе биде рекордно ниско по потрошени пари на засилувања.
Ќе се најдат 0€ играчи, ќе се земе некој на позајмица и ќе се истера уште една сезона. Допрва треба да ги продаваат Ж.Марио, Лазаро, Наинголан, ДиМарко, Далберт, Гаљардини (овој дури мислам ќе остане) и Весино, со што Весино ќе биде голем проблем знаејќи дека цела сезона беше во аут.
А има и најави дека следна сезона ќе стартува со публика, со што мислам дека најлошото го поминавме.
Чекај бе аман само што се врати кајганава...Еве може сеа ви е појасно зошто Конте си отиде ПОБОГУ!
И фала многу Сунинг,ќе заборавев![]()
Да причекаме до крај на преоден рок и да опнеме една кладба дали Интер ќе фати лш догодина?Чекај бе аман само што се врати кајганава...Ај викендов ќе се расправаме, немам ни време ни енергија моментално.
Иначе Парма Интер 0-2 со 30+ шута, Интер слабите што ќе се распаднеле според Иосоно Мандорлини и Маркес Гвидолин.
Ајде бе може, увек сум за кладба мике мој.Да причекаме до крај на преоден рок и да опнеме една кладба дали Интер ќе фати лш догодина?
У бришење акаунти ама не како Дарчо да се вратиме за 2-3месеца како автобуси,тролејбуси,шинобуси туку онака реален over and out![]()
Шала на страна,ја знаев дека Сунинг ќе не унаказат ама ова што го направија дури и за мене е изненадувачки трагично.Ајде бе може, увек сум за кладба мике мој.