A da si proveres hdmi kabelo da ne e prekinat! Probaj so drug kabel.Инсталирано ми е се..давам апдејт ми покажува оти последната верзија е.
A da si proveres hdmi kabelo da ne e prekinat! Probaj so drug kabel.Инсталирано ми е се..давам апдејт ми покажува оти последната верзија е.
На стариот лаптоп немав ваков пролем.A da si proveres hdmi kabelo da ne e prekinat! Probaj so drug kabel.
Најверојатно треба update driver...Што проблем може да биде следново. Буквиве од тастатурава знаат рандом да прекинат со работа. Што значи тоа?
Alt+tab, ctrl + c,v,p,s......., F5 и слични команди работат без проблем, но кога ќе се дојде до пишување, СТОП!
После 2-3 мин се враќаат у нормала.
Пробав да гуглам, но слабо ми иде. Изгледа не знам што точно да пишам.
Не верувам дека се работи за хардверски проблем, па прашувам тука.
Ја се позамарав дочитај го постот.
@Zlatikevichius префрли ги постовиве некаде у софтвер
Значи ublock ftwПрегледај го приврзокот 300048
Еве, на тој линк што беше постиран фо Филм Ген. Дискусија ги тргна рекламите, но на hesgoal.com повторно се појавуваат овие од страна...
Прегледај го приврзокот 300049
Немој да манијачиш луѓе остави ги на раат.Здраво дечки.
Ме интересира дали има некој ефективен начин да примам SMS преку лажен тел. број ? Пробав разни сајтови што генерираат привремени тел. броеви и примаат SMS, но до сега ништо не успеа.
И како сфати ти дека тоа му е намерата?Немој да манијачиш луѓе остави ги на раат.
I can read your mind.И како сфати ти дека тоа му е намерата?
Ох, Боже!
Најлогично е дека сака некаде да се регистрира, му бара број, не сака да го стави својот од xxx причини.
обично успеваат тие сајтови ,незнам зошто не ти е успеало тебеЗдраво дечки.
Ме интересира дали има некој ефективен начин да примам SMS преку лажен тел. број ? Пробав разни сајтови што генерираат привремени тел. броеви и примаат SMS, но до сега ништо не успеа.