Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Пак јас за истиот проблем,препорачајте квалитетен hdmi кабел,можеби е до кабелот.

Гледај само да е 2.0 и немора најефтин да зимаш.

Што проблем може да биде следново. Буквиве од тастатурава знаат рандом да прекинат со работа. Што значи тоа?
Alt+tab, ctrl + c,v,p,s......., F5 и слични команди работат без проблем, но кога ќе се дојде до пишување, СТОП!
После 2-3 мин се враќаат у нормала.
Пробав да гуглам, но слабо ми иде. Изгледа не знам што точно да пишам.

Не верувам дека се работи за хардверски проблем, па прашувам тука.

Што проблем може да биде следново. Буквиве од тастатурава знаат рандом да прекинат со работа. Што значи тоа?
Alt+tab, ctrl + c,v,p,s......., F5 и слични команди работат без проблем, но кога ќе се дојде до пишување, СТОП!
После 2-3 мин се враќаат у нормала.
Пробав да гуглам, но слабо ми иде. Изгледа не знам што точно да пишам.

Не верувам дека се работи за хардверски проблем, па прашувам тука.
Најверојатно треба update driver...

Здраво дечки... Некој што користел DropBox ако знае да ми каже на кој начин промените на фајловите/папките во апликацијата DropBox(на телефон) да се зачувуваат автоматски како фајлови на мојот телефон(пр. во Documents...) ?
1624712597597.png1624713145952.png

Ја се позамарав дочитај го постот.
@Zlatikevichius префрли ги постовиве некаде у софтвер

1624993828116.png

Еве, на тој линк што беше постиран фо Филм Ген. Дискусија ги тргна рекламите, но на hesgoal.com повторно се појавуваат овие од страна...

1624994018023.png

Здраво дечки.
Ме интересира дали има некој ефективен начин да примам SMS преку лажен тел. број ? Пробав разни сајтови што генерираат привремени тел. броеви и примаат SMS, но до сега ништо не успеа.

Здраво дечки.
Ме интересира дали има некој ефективен начин да примам SMS преку лажен тел. број ? Пробав разни сајтови што генерираат привремени тел. броеви и примаат SMS, но до сега ништо не успеа.
Немој да манијачиш луѓе остави ги на раат.

Немој да манијачиш луѓе остави ги на раат.
И како сфати ти дека тоа му е намерата?
Ох, Боже!

Најлогично е дека сака некаде да се регистрира, му бара број, не сака да го стави својот од xxx причини.

И како сфати ти дека тоа му е намерата?
Ох, Боже!

Најлогично е дека сака некаде да се регистрира, му бара број, не сака да го стави својот од xxx причини.
I can read your mind.

Здраво дечки.
обично успеваат тие сајтови ,незнам зошто не ти е успеало тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom