Moze da se proverat miki ...mnogu lesno..idi na krov pomolise i ripni...Ako ne padnes i prezivees ima bog ako ne ke ni dokazaes deka gravitacijata postoi i za vas bozijte ceda!
Ke si olesnis sam i na site ovdeka! Plus ako se snimas ke stanes instant zvezda na youtube pa ke zarabotis!
Суб,
вакууму мој (прв по ред од форумов!) омилен, сакаш да ми кажеш дека чинот од болдуваниот текст си го проверил на својот грб и згора на све, си проверил дали е точен и на основа од тоа искуство и мене ми предложуваш истото да го пробам?...
И што е најчудно, уште си жив!...[DOUBLEPOST=1527273183][/DOUBLEPOST]
Те прашав убаво објасни ни малце.
Објаснето е од мене повеќе пати, на соодветната тема од порталов.[DOUBLEPOST=1527273534][/DOUBLEPOST]
"Официјалната" вистина
Кога ќе ми текне дека од сите луѓе на планетава, баш ТИ имаш компјутер и интермец а некои деца сираци или сиромашни кои се желни за учење немаат одма ме фаќа; егзистенционална криза, параноја, полиција и менингитис.
LordDragonII,
твоево однесување за мене беше лесно предвиливо.
Еве зашто.
Во првиот дел од мојот допис, поставив барање до тебе; да допрецизираш, што сакаш да кажеш со својата „генијална„ мисла, користејќи географски поим/топоним.
Ти тоа не го стори!
Се чини дека одлично се разбираш со самиот себе! Не е битно што другите не те разбираат...нели!
Во вториот дел/пасус од мојот допис, изнесов мој коментар. Иако ти не беше повикан да го коментираш мојот коментар, ти коментираш нешто за кое не си повикан!
Просто е; кога ќе ти зафали „текст„, удри по својот неистомисленик, ама не удирај по неговото барање!
Не се секирај, не си прв член од форумов, кој бега од прашањето и се впушта во убедување на самиот себе во своите убедувања...[DOUBLEPOST=1527273755][/DOUBLEPOST]
Апсолутно не е проблемот у тоа што М'ќи има интернет, туку у тоа како го користи.
Мозокот му е за ова само...
Almeida,
празнотијава од твојов допис, ќе ја сметам за уште една манифестација на твојот „возвишен атеистички морал„, кој, иако не постои, никако не можеш да се ослободиш од него...
А морал си е морал, дури и кога го нема...