MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
А како тоа ти што го викаш може да го провериме?
На ова прашање има дадено одговор, напишан од мене мал миљон пути...
Значи, си бегал од часови...пардон, од форумов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како тоа ти што го викаш може да го провериме?
На ова прашање има дадено одговор, напишан од мене мал миљон пути...
Значи, си бегал од часови...пардон, од форумов.
Дај подобајсни ја мислава...
И навистина, „официјалната„ вистина мора да се одржи во живот, по секоја цена, дури и кога одржувањето е засновано на губењето животи од луѓето (соодветно „згрижени, како случајот со Голи Оток...), кои не сакаат да прифатат „официјални„ и „научно докажани„ вистини, чии докази никако не можеме да ги видиме и провериме...
Moze da se proverat miki ...mnogu lesno..idi na krov pomolise i ripni...Ako ne padnes i prezivees ima bog ako ne ke ni dokazaes deka gravitacijata postoi i za vas bozijte ceda!Дај подобајсни ја мислава...
И навистина, „официјалната„ вистина мора да се одржи во живот, по секоја цена, дури и кога одржувањето е засновано на губењето животи од луѓето (соодветно „згрижени, како случајот со Голи Оток...), кои не сакаат да прифатат „официјални„ и „научно докажани„ вистини, чии докази никако не можеме да ги видиме и провериме...
Moze da se proverat miki ...mnogu lesno..idi na krov pomolise i ripni...Ako ne padnes i prezivees ima bog ako ne ke ni dokazaes deka gravitacijata postoi i za vas bozijte ceda!
Ke si olesnis sam i na site ovdeka! Plus ako se snimas ke stanes instant zvezda na youtube pa ke zarabotis!
Те прашав убаво објасни ни малце.
"Официјалната" вистина
Кога ќе ми текне дека од сите луѓе на планетава, баш ТИ имаш компјутер и интермец а некои деца сираци или сиромашни кои се желни за учење немаат одма ме фаќа; егзистенционална криза, параноја, полиција и менингитис.
Апсолутно не е проблемот у тоа што М'ќи има интернет, туку у тоа како го користи.
Мозокот му е за ова само...
![]()
![]()
NIVO | LEVEL 2021 (Dokumentarac o Ravnoj Zemlji)
"U svetu koji kaže da je nauka utemeljena, kažemo svima: putovanje je tek počelo ".---------------------------------Producent Hibbeler Productions ►https://w...
youtu.be![]()
Кликни за повеќе...
Запрашајте се зошто уште од мали на училиште не индоктронирале да веруваме во теоријата дека земјата изгледа како глобусот така совршена топка? Исто така подоцна и за теоријата за гравитација во која сите веруваат а никој не ја докажал ниту знае што е... Што значи ВОДОРАМНО и дали некој видел закривување на земјата? Дали постојат сателити и зошто немате сигнал на телефонот кога сте на некоја планина? Кој го чувствува вртењето на земјата а нема да може да издржи едно целодневно вртење на вртелешка? Зошто лицето на месечината никогаш не се менува? Дали знаете дека светлината на месечината е ладна? Сонцето и месечината имаат ист обем... Звездите кружат тоа е докажано со тајм лапс 24часа снимање со камера... Зошто пламенот кога гори се извишува и меурите во водата одат нагоре, дождот паѓа ама не и облаците... Каменот во вода пропаѓа а дрвото плови... Балонот со хелиум лета нагоре и пркоси на "гравитацијата"... Зошто ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ како и многу други светски организации го користат логото т. е. мапа на рамна земја?
![]()
FLAT EARTH | NASA LIES | PART I & II [Intro Into FE Research, History & Conspiracy] ⁷²⁰ᵖ ⁶⁰ᶠᵖˢ
Thanks for stopping by! Please Like, Subscribe, Comment & Share for more content like it!Clip(s) originally uploaded by the channel(s); "aplanetruth.info"htt...
youtu.be![]()
Случајно и Ламбе да не се викаш?Се чувствувам просветлено, вау![]()
Единственото нешто што НАСА испратила во "вселената" е вашата имагинација... https://youtu.be/kH5C6Sxv6bY
Автоматски споено мислење:
Случајно и Ламбе да не се викаш?
Холивудската топка се врти на екраните уште пред дигитрон технологија да слета на месечината...
Прегледај го приврзокот 302718
Прегледај го приврзокот 302719