Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Цитат од статијава:
Засега не планираме никакви рестриктивни мерки. Но, ги следиме искуствата. Во светот има дебата дали да се прави рестрикција за граѓаните кои не се вакцинирани, да не ги загрозуваат оние кои се вакцинирани. Некои земји воведуваат брзи антигенски тестови за влез во маркети или на културни настани. Ако процениме дека ризикот од невакцинираните кон генералната популација е голем и ние ќе воведеме рестриктивни мерки, изјави министерот.
Има ли бе некој нормален во оваа сектава смрдсмовска ебате џукелите... :tapp:

Цитат од статијава:

Очаен е човекот, научен на динамика со едно обраќање до јавноста на ден ова е веќе тешка криза... Шминкерката без работа ќе остане..

Цитат од статијава:

Јако јако.

Site sto ste vakcinirani kapata na krivo. Sigurni ste, bezbedni. Neznam sto zamarate. Nie ke umrime, ne vie. Vie onaka malce nosot ke vi proteci, ke se razmrsulavite i toa bi bilo toa. Ili uste za starcite vie ko lani?

Епа Владе, читај погоре цитатот, не ќе да е така едноставно.
Вакцинираните да не ти биле уствари заштитени, биле во опасност од невакцинираните :confused:.
Не знам зашто, но нели се вакцинираа затоа што многу потешко така ќе фателе корона, а и да фателе многу лесно ќе поминат...
Штом е така, тогаш од 1година па до 101 сите во строј и на боцкање

Ако ако, не е на одмет покрај стрижењето и малку ду*ење на народот.

Да се заштитат вакцинираните граѓани, од невакцинираните :pos:

Абе и да не сакаш, ќе станиш антиваксер. Мислам ова не е негово оригинално, ова е пренесено од светскиве глуперди кои ја раководат кризава.

За среќа ова нема да му помини.

Се сеќавате на Герт Ван Ден Боше? Мислам и јас се заебавав малце со човекот, дека е ветеринар, ама баткава е многу стручен за вакцините.

Еве го проблемот уште во мај го објасни во еден пост, кога не се знаеше дека Фајзер штити само 6 месеци.

Барате жешки девојки за страсна комуникација? Тогаш сте тука -
mub.me/xxxi
моето име е на страницата anna69
Вакцинирана си ?

За другар од форумов прашувам, оти тој не смеј да се меша со невакцинирани.

Јако јако.

Епа Владе, читај погоре цитатот, не ќе да е така едноставно.
Вакцинираните да не ти биле уствари заштитени, биле во опасност од невакцинираните :confused:.
Не знам зашто, но нели се вакцинираа затоа што многу потешко така ќе фателе корона, а и да фателе многу лесно ќе поминат...
Штом е така, тогаш од 1година па до 101 сите во строј и на боцкање

Ако ако, не е на одмет покрај стрижењето и малку ду*ење на народот.
Бафра душо, не е далеку денот кога тебе, мене, Бјонс и други, ќе не острижат, сакале, несакале, ќе мораме.
Светов е доведен во тотален хаос, луѓето ке бидат како роботчиња, овцички....а кој владее со цела оваа стратегија за уништување на право на слобода и избор, тоа незнам.
Владе беше прв што ми се смееше за ковид пасошот, други не веруваа дека ќе дојдеме на исто дереџе каде ќе се соочуваме со забрани, дискриминаци ...отиде човекот јабана и не гледам светла иднина, на огромна жалост.

Бафра душо, не е далеку денот кога тебе, мене, Бјонс и други, ќе не острижат, сакале, несакале, ќе мораме.
Светов е доведен во тотален хаос, луѓето ке бидат како роботчуња, овцички....а кој владее со цела оваа стратегија за уништување на право на слобода и избор, тоа незнам.
Владе беше прв што ми се смееше за ковид пасошот, други не веруваа дека ќе дојдеме на исто фереџе каде ќе се соочуваме со забрани, дискриминаци ...отиде човекот јабана и не гледам светла иднина, на огромна жалост.

Оти мене... прво вас медицинските службеници па после другите:

Значи болни за контрола, без целосна контрола, не можат да спијат.
Но, за жал, вели таа, Лекарската комора во своите надлежности нема ингеренции на контрола врз социјалните статуси на докторите во државата, а ги има повеќе од 9.000 активни членови.

Ја веќе сум стрижен, ми остана уште онадењето. :pos:

Оти мене... прво вас медицинските службеници па после другите:

Значи болни за контрола, без целосна контрола, не можат да спијат.

Ја веќе сум стрижен, ми остана уште онадењето. :pos:
Нуларица душо, горе и доле:pos:а за другото, брзо и тоа ќе те снајде кога ке ти паднат очи на дршки:vozbud::shok2:

Антиваксери? Како тоа човек со еден тон вакцини примено у него да ти е Антиваксер? Само затоа што не верува во brandnew vaccine и не сака цел живот да се боцка со истата 3 дози за една година е тој да е антиваксер?
Прво од тука да почнеме да не биде после ејј не сме знаеле, чим ме манипулираш со термини со прст ме покажуваш ме ловиш reverse psychology ми играш ме обвинуваш праиш да се чувствувам виновен guess what? Обратен ефект имаш зашо ги имаш сите елементи на манипулација.

Антиваксери? Како тоа човек со еден тон вакцини примено у него да ти е Антиваксер? Само затоа што не верува во brandnew vaccine и не сака цел живот да се боцка со истата 3 дози за една година е тој да е антиваксер?
Прво од тука да почнеме да не биде после ејј не сме знаеле, чим ме манипулираш со термини со прст ме покажуваш ме ловиш reverse psychology ми играш ме обвинуваш праиш да се чувствувам виновен guess what? Обратен ефект имаш зашо ги имаш сите елементи на манипулација.

800,000 има вакцинирани, наскоро на прсти ќе се броите. Нема повеќе да не загрозувате нас вакцинираните.

800,000 има вакцинирани, наскоро на прсти ќе се броите. Нема повеќе да не загрозувате нас вакцинираните.
Чим тебе у лејката ти напикале дека ти вакциниран треба да се плашиш од мене невакциниран. The end.

Ако има некоја докторка што вакцинира негде нека ми пише пп давам бакшиш за боцкање у празно, троцифрена сума у евра.

Толку дози, а не вакцинирани.

прва вакцина, а комплетно околу 400,000
Автоматски споено мислење:

Чим тебе у лејката ти напикале дека ти вакциниран треба да се плашиш од мене невакциниран. The end.

се плашам брат, алергичен сум на антиваксери и луѓе што немаат комон сенс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom