Знам дека го видов филмот, ама не одев многу назад, прво ти ми се појави.И @Tyler Durden го има пишано.
Ова значи дека ептен сум остарел и оќорелЗнам дека го видов филмот, ама не одев многу назад, прво ти ми се појави.
Значи двајца го имаат филмот за кој Ptolomej вели дека никој не го пишал
Целта на шоудаунот е да се направи селекција од најмногу спомнувани филмови.Ќе пробам со неколку не баш типични вестерн филмови (некои и се сомнителни дали се вестерн али тоа е) и некои можеби не баш познати.
Не проверувам дали некој ги има пишано, али не верувам дека многу од нив би ги пишале. Малце ќе ми беше глупо да пишев филмови кои ги имате спомнато 100 пати и се вистински класици како Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Good, the Bad and the Ugly или For a Few Dollars More.
They Call Me Trinity (на италијански Lo chiamavano Trinità)
They Call Me Nobody (од истиот серијал како погоре)
Blazing Saddles
City Slickers
Cat Ballou
Deadwood: The Movie
Back to the Future Part III
An American Tail: Fievel Goes West
Spirit: Stallion of the Cimarron
Tombstone
Влегува се што на вас ви се чини дека влегува. Нема правила во Showdown. Ако 15-мина од вас мислат дека La La Land е вестерн, вестерн е и ќе се најде на листата!No Country for Old Men влага у оваа категорија?
Кој True Grit?True Grit
Што си ги пишал тогаш тие од Леоне кога се од праисторија?Океј, фала шо ми кажа дека имало и некој од праисторијата
Пиши година, на кои мислиш, пошто имаат римејци овие 33:10 to Yuma
The Magnificent Seven
True Grit
Ти нели се поздрави, шо џавкаш сеаНе ми го нервирајте Злате бе ало!
Не бе, не дека се нервирам, само малку тешко е без вакви напомени да ставиш крај, па вака направив - за филмовите за кои не е потенцирано кои се (ако има повеќе со исто име), тогаш сметам дека се оригиналните, т.е. најстарите верзии.Не ми го нервирајте Злате бе ало!
Јас не сум баш сигурен дека се поздрави...Ти нели се поздрави, шо џавкаш сеа
Ти што џвакаш, ти го помати умот Џули Ендруз, нели глеаш се поздравував со дечкото што бараше комедииАвтоматски споено мислење:
Ти нели се поздрави, шо џавкаш сеа
Све треба Злате да ви кажува смхЈас не сум баш сигурен дека се поздрави...