Дискусија околу Полицијата

Празни муабети, сакаше да испаднеш смешен нешто или ?
Ау сине, не ти е добро.

Ти кажувам свое искуство - празни муабети.
Ти постирам факти - празни муабети.
@A__ ти кажува свое искуство - празни муабети
@Ilumious ти кажува свое искуство - празни муабети.

Го имаш тоа типичното џандарско понашање, одговараш и пишуваш накурчено, исто како што твоите колеги се понашаат у живо.

Нема везе, евентуално ќе се удриш у пајак случајно, па можда тогаш ќе ти се разбистрат некои ствари, поготово за тоа како законот што го спроведуваш не важи еднакво за сите, посебно за познаниците и бизнис соработниците на твоите колеги. :)

Ау сине, не ти е добро.

Ти кажувам свое искуство - празни муабети.
Ти постирам факти - празни муабети.
@A__ ти кажува свое искуство - празни муабети
@Ilumious ти кажува свое искуство - празни муабети.

Го имаш тоа типичното џандарско понашање, одговараш и пишуваш накурчено, исто како што твоите колеги се понашаат у живо.
.

Нема везе, евентуално ќе се удриш у пајак случајно, па можда тогаш ќе ти се разбистрат некои ствари, поготово за тоа како законот што го спроведуваш не важи еднакво за сите, посебно за познаниците и бизнис соработниците на твоите колеги. :)
Дабе пајаци на тастатура има колку сакаш, сигурно кога те допираат ти се тресат нозете.
Познавањето на законот не е курчење.
А тие фактите уште ги чекам, јас кога те мерам на радар имам доказ дека си возел брзо, дај ти за муабетиве што ги измислуваш.

Дабе пајаци на тастатура има колку сакаш, сигурно кога те допираат ти се тресат нозете.
Познавањето на законот не е курчење.
А тие фактите уште ги чекам, јас кога те мерам на радар имам доказ дека си возел брзо, дај ти за муабетиве што ги измислуваш.

Со кои материјални факти докажуваш дека сум направил прекршок ако поминам на двојна полна, на црвено или се престројам во раскрсница? Чисто информативно.

Што се чудите, обоџуко на овој да му рече лапни го еднашка одма ќе го удостои.
Најниско створење, курвите пред МТВ за ваквите се дами и господа.

Камерите работат и си сликаат казни по таблици. Кај и да е ќе ни ги праќаат дома.
Ова го слушам веќе 5-6 години и тоа и од кругови кои беа дел од изградата на целата инфраструктура.

Не работат камерите, какво работење, фатија тогаш тендер, купија камери и дремат така. Не е само да ги купиш, треба целосна систематизација, поврзување, вмрежување а и што ќе им прават на овие што ги исповработија, не ќе им дремат во станица.

Не работат камерите, какво работење, фатија тогаш тендер, купија камери и дремат така. Не е само да ги купиш, треба целосна систематизација, поврзување, вмрежување а и што ќе им прават на овие што ги исповработија, не ќе им дремат во станица.

па тие камери не ни беа наменети за тоа туку за безбедност, да пратат некој што им треба

Sent from my iPhone using Tapatalk

Со кои материјални факти докажуваш дека сум направил прекршок ако поминам на двојна полна, на црвено или се престројам во раскрсница? Чисто информативно.
Со камера:Dи очи
Автоматски споено мислење:

Што се чудите, обоџуко на овој да му рече лапни го еднашка одма ќе го удостои.
Најниско створење, курвите пред МТВ за ваквите се дами и господа.
:D:D ти со муабетов едно створење што си што да ти кажувам

Последно уредено:
Со камера:Dи очи
Вие сте паразити, неспособна багра џаболебари кои не разбират кур од колено, додека низ Сарај Ѓорче браќата прелетуваат на црвениот секој ебан ден сум сведок по безброј пати никаде ве нема.
Фиромјано северна ние народот плаќаме данок за вие плата да земете, да ја завршите вашата ебана работа како што треба и законот да важи под еднакво за сите, се дотогаш ќе сте обични ороспии што гз дават за пари.

Да бе алтан, за вакви камикази како тебе се поставени
ЛИРА не е алтан!
Автоматски споено мислење:

А зошто не пробаш да го почитуваш законот како прво, за висината на казната се жали тој што сака да го крши законот, као еве јас возам брзо па и да ме фатат ке платам 10 евра и чао
Не можеш! Патролата нема апартче за фискална, во локалната полиција тие што се на шалтер не знаат да работат со него, а колешката во Скопје вика само во Пролече има за со картичка :facepalm: Ај плати да те видам!

Последно уредено:
Ова го слушам веќе 5-6 години и тоа и од кругови кои беа дел од изградата на целата инфраструктура.
Линк, дел е од проектот safe city, што значи почнува да се имплементира во пракса. До пред некоја година не ни работеа камерите.

Линк, дел е од проектот safe city, што значи почнува да се имплементира во пракса. До пред некоја година не ни работеа камерите.
Паркирање и автоматско праќање на казни за цела територија не е исто. Освен ако не ги стегнат од калето, шанса нема да ги проработат.

Абе не бранете тоа што не може да се одбрани, ќе разберев ае да немаше две малцинства во државава па може ќе се докажувавме, вака вие двајца, тројца џандари шо пишувате излегувате глупи, а плус и уште повеќе расте омразата од наша страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom