Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.475
На свадба у Комо, Италија.
На свадба у Комо, Италија.
Не разбирам. Зошто да му се забрани на Кјуперс да суди...После она со Данците, на Кујперс треба да му се забрани ни на петлиња да не може да им суди, а не па у вар соба да го делегираат на финале.
Имам соработувано со холанѓани, 99% се арогантни, суетни говна, во многу случаи и без личен квалитет и познавања од струката...кога ќе им докажеш дека тресат глупости, се љутат ко мали деца.
Англија и СтерлингКои се ваши кандидати/фаворити за тим на ЕП и играч на ЕП соодветно? Може и анкета да се пушти во меѓувреме
Aко се покаже во финалево, дефинитивно Киеза МВП на првенствово.Кои се ваши кандидати/фаворити за тим на ЕП и играч на ЕП соодветно? Може и анкета да се пушти во меѓувреме
Јас со Македонци работам, олош народ се да знаеш, контра нив бев на првенствово.Дај бе напрајте некоја листа да знаеме луѓето од која држава чинат а од која не чинат, не можам да пратам више.
i sekoj dopir e penal?Јас со Македонци работам, олош народ се да знаеш, контра нив бев на првенствово.
Иначе според мене беше пенал она над Стерлинг, сабајле ја видов ситуацијата од повеќе агли, го закачува по нога играчот на Данска и затоа паѓа овој. Ок, не беше некој јак контакт ама имаше основа за пенал. Безвезе се плаче низ нетов.