ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
2004та Грците мех...
Уф, тоа беше голема драма во нашите средношколски просечно кладионичарски денови.
Буквално во секој меч после групите стававме ливче против Грција со муабетот „сеа ќе изгубат“, „ќе губат ко Грци“, „сеа мора да изгубат“, „е ако сега не изгубат“...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.319
Поени од реакции
11.701
Не ми е верно колку пациенти има на темава.
Ги споредив гласовите од анкетата помеѓу Италија и Франција. Куп никови се повторуваат.
Очекувале Италија-франција финале :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.295
Поени од реакции
14.635
Се пишува сега премногу за Педри, не ми е намера да форсирам во ист правец, но само поради неко коментари тука дека постојано враќал назад и ништо не придонесувал.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.192
Поени од реакции
18.291
Само да помине утре Англија и да уживаме во недела.

Епско финале би било тоа, форумот ќе го поместиме.

Италија заслужено во финале земајќи го во предвид цело првенство. Дефинитивно покажа дека е тим што треба да се натпреварува за златото.

За судија мислам дека ќе биде Куиперс, не ми се верува Лахоз бидејќи нема судено ниедна утакмица во фазата на елиминација. Не верувам дека е практика од фаза по групи директно во финале.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Само да помине утре Англија и да уживаме во недела.

Епско финале би било тоа, форумот ќе го поместиме.

Италија заслужено во финале земајќи го во предвид цело првенство. Дефинитивно покажа дека е тим што треба да се натпреварува за златото.

За судија мислам дека ќе биде Куиперс, не ми се верува Лахоз бидејќи нема судено ниедна утакмица во фазата на елиминација. Не верувам дека е практика од фаза по групи директно во финале.
Лахоз го пратија дома како казна за лошото судење на неколку утакмици, посебно за смешниот пенал над Мбапе со Португалија...затоа го нема цела нокаут фаза.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Колку ми е мерак за италијанциве, секоја чест.
Заслужено стигнаа до финале, каде ќе го чекаат подобриот од гордиот албион и нивните предци, викинзите (кажано во Калински жаргон).
Како и да е супер финале ќе биде, иако како фан на англиски тим ќе ги бодрам Италија поради нивната желба за победа и игра, a башка на Киелини/Бонучи сигурно им е последно европско и би било супер да се пензионираат со пехар.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.121
Поени од реакции
3.898
Првото полуфинале беше буквално меѓу две екипи кои си лежакаат кога им одговара резултат и ја тегават играта. Па супер што и заврши 1-1 и имаше пенали. Ама подобро Италиј што победи, затоа што подобро играат и цело првенство си беа константни.
Само мислам дека кој и да победи помеѓу Англија и Данска (поготово ако има победник по 90 минути), ќе биде во предност во финалето и ќе има поголеми шанси да освојат. Посвежи се каде каде, а Италијаните - секоја чест за борбеноста ама мислам дека ќе клапнат во финалето. Се надевам ќе имаат сила и нема да изиграат како Хрватска на прошлото СП.
Овој Киелини, генерација е со Буфон??

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Првото полуфинале беше буквално меѓу две екипи кои си лежакаат кога им одговара резултат и ја тегават играта.
Затоа ќе изгубат во финале.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.830
Поени од реакции
30.726
Се освен победа на Англија вечер ќе ми биде чудо...далеку поширок состав и играчи со клучни улоги во своите тимови, на страна факторот што се домаќини и ќе имаат подршка од публика (колку толку). Одлична шанса за влез во финале и конечно да имаат прилика да го "донесат дома"
Едино Саутгејт со некој каша состав може да заебе работа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не ми е верно колку пациенти има на темава.
Ги споредив гласовите од анкетата помеѓу Италија и Франција. Куп никови се повторуваат.
Очекувале Италија-франција финале :icon_lol:
ја сум едниот од нив, кој очигледно дадов глас пред да го видам „стеблото“ на вкрстување..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom