santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
Подобрување на здравство е нешто што бара сериозно внимание и промена од корен.![]()
„Фајзер“ и „Бајонтек“ бараат дозвола за трета доза од новата вакцина против ковид-19 - НОВА ТВ
„Фајзер“ и „Бајонтек“ во наредните недели имаат намера да побараат овластување за трета доза од нивната вакцина против ковид-19, се наведува во соопштението на двете компании....novatv.mk
Ова дереџе на кое е доведено човештвото е вистински ПСИХОТЕРОР!!!
Една работа што ужасно ме нервира е насилното вакцинирање, абе те тераат со сила да се вакцинираш, те отпуштаат од работа ако не се вакцинираш, те подмитуваат со пари...да ми извните, но сето ова мене ми личи на курташак работа!!
Наместо да гледаат да го оправат здравството, да бидат спремни со оддели, персонал, услови, лекови идр..тие не дискриминираат нас што нејќеме да бидеме експериментални глувци
Јас го прележав вирусот, ете фала богу жива сум и немам намера да се вакцинирам, ниту би сакала малолетни деца да изложувам на неиспитани доволно вакцини.
Сите вие што се вакциниравте, сте се заштитиле(никој не гарантира), оставете не нас што несакаме.![]()
Вакцинација нема никаква врска со руинирано здравство. Има врска со ментален скоп. Има врска со недоверба во самата наука и цивилизациски текови.
Луѓево во свемир се спремаат да одат ние дискутираме дали треба да се вакцинираме или не...